Trabzonspor'dan ayrılmak istediğini açıkladı!

Trabzonspor'da aradığı şansı bulamayan Esteban yaptığı açıklamada ayrılmak istediğini dile getirdi

Trabzonspor'dan ayrılmak istediğini açıkladı!

Trabzonspor'da 3 yıldır kadroda yer alan ancak aradığı şansı henüz bulamayan Esteban Alvarado takımdan ayrılmak istediğini açıkladı.

Onur Kıvrak'ın kadro dışı kalması sonrasında da kaleyi devralamayan Kosta Rika'lı eldiven, Columbia isimli internet sitesine yaptığı açıklamada "Artık düzenli oynayacağım ve rekabetin olduğu bir takımda forma giymek isriyorum. Kulüp yönetimiyle devre arasında konuşacağım. Benim hedefim yeniden Kosta Rika Milli Takımına gitmek. Trabzonspor'dan ayrılmak için sezon sonunu beklemek istemiyorum" dedi.

Trabzonspor'un ayrılık için kendine kolaylık sağlayacağını ifade eden Esteban " Devre arasında ayrılmayı düşünüyorum, fırsatları değerlendireceğim. Oynayabileceğim bir lige gitmek istiyorum ancak Hollanda'ya geri dönmek istemiyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor