Eskişehirsporlu holiganlar Trabzonspor'un şampiyonluğunu sindiremedi

2010-11 sezonunun tescilli şikecileri arasında yer alan Eskişehirspor'un taraftarları Trabzonspor'un şampiyonluğunu sindiremedi

Eskişehirsporlu holiganlar Trabzonspor'un şampiyonluğunu sindiremedi

2021-2022 Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu’nun 35. haftasında Antalyaspor ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor’un taraftarı yurdun dört bir yanında kutlama yaptı. Fakat Eskişehir’de Eskişehirsporlu taraftarlar sokağa dökülerek kutlamalara engel olmaya çalıştı.

Maç saatlerinde meydanlarda yerini alan yüzlerce Eskişehirspor taraftarı, besteler söyleyerek yürüyüş yaptı. Uzun zamandır iki takım arasında devam eden gerginlikle birlikte Eskişehirspor taraftarı Trabzonspor'un şampiyonluğunu sindiremedi.


Ulus Anıtı Meydanı’nda bir araya gelen yüzlerce Eskişehirspor taraftarı beste söyledikten sonra meşale yaktı. Meşalenin ardından da Trabzonspor atkısı yakıldı.

Topluluktan habersiz şekilde cadde ve sokaklarda gezen Trabzonspor taraftarlarıyla Eskişehirspor taraftarları arasında küçük çaplı gerginlikler yaşandı. Emniyet mensupları ise büyük çaplı olayların olmaması için geniş güvenlik önlemi aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler