Eski Trabzonsporlu Şenol Güneş'in yardımcısı mı olacak?

Trabzonspor'un eski yıldızı Şenol Güneş ve Ünal Karaman hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Eski Trabzonsporlu Şenol Güneş'in yardımcısı mı olacak?

Bir dönem Trabzonspor forması giyen eski Milli futbolcu Ogün Temizkanoğlu, Fenerbahçe, Trabzonspor, Sadık Çiftpınar ve Serdar Aziz hakkında konuştu.

A Milli Takım'ın yeni teknik direktörü Şenol Güneş hakkında da konuşan Temizkanoğlu, A Milli Takım'dan yardımcı antrenörlük için teklif almadığını söyledi.

Trabzonspor yorumu

Ogün Temizkanoğlu, "Trabzonspor'da Ünal Karaman taktiri hak ediyor. Trabzonspor ligin ilk yarısında güzel işler yaptı, ikinci yarı da çok büyük şansızlıklar yaşadılar. İkinci yarıda oynanan maçlarda kadro kurmakta zorlandılar. Trabzonspor adına şu andaki durum başarı. Genç oyunculara destek olunmalı" dedi.

'Fenerbahçe hocasız da olsa küme düşmez'

Temizkanoğlu, "Fenerbahçe'nin bu durumda olması camiayı çok üzmüştür. Bu durumda olmasının sebebine yapılan yanlışların cezası değilim. Ali Koç çok iyi niyetli ama işi teslim ettiğiniz kişinin de gerekli bilgiye sahip olması lazım. Fenerbahçe şu anda geçiş sürecinde, bu sezon 'Fenerbahçe küme düşer' şeklinde yorum yapanlar oldu. Fenerbahçe hocasız da olsa küme düşmez. Futbolcu arkadaşlarımız sorumluluk almalı. Serdar ve Sadık, iki oyuncu da stoper mevkisinde A Milli Takıma kadar yükselecektir. Sadık yerinde bir transfer" diye konuştu.

Ogün Temizkanoğlu, A Milli Takım'da Şenol Güneş'in yardımcısı mı olacak?

Ogün Temizkanoğlu, "A Milli Takım'dan yardımcı antrenörlük konusunda teklif gelmedi. Teklif gelirse seve seve görev alırım. Şu anda böyle teklif yok. Umut ediyorum, Milli takımdan teklif gelir. Şenol hoca Beşiktaş'ta iki sezon üst üste şampiyonluk yaşadı. Bence Şenol Güneş ismine saygı duyulmalı. A Milli Takım için daha iyi bir isim var mıydı? Bence yoktu" ifadelerini kullandı.

(Radyospor)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler