Eski Trabzonsporlu'dan şok iddia: Newton, Çimşir'in ayağını kaydırdı

Trabzonspor'un eski futbolcusu Sözcü yazarı Lemi Çelik'in yazısı şok etkisi yarattı

Eski Trabzonsporlu'dan şok iddia: Newton, Çimşir'in ayağını kaydırdı

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor’un eski futbolcularından Lemi Çelik, Sözcü’ye yazdığı köşe yazısında ses getirecek iddialarda bulundu.

NEWTON, ÇİMŞİR'İN AYAĞINI KAYDIRDI

lemi çelikLemi Çelik, önceki teknik direktör Hüseyin Çimşir’in yabancı oyuncular tarafından kuyusunun kazıldığını ve yeni teknik direktör Eddie Newton’ın bunda başrol oynayıp Çimşir’in ayağını kaydırdığını iddia etti. Bu iddiayı ise yerli futbolcuların dile getirdiğini kaydetti.

Trabzonspor’un şampiyonluğu nasıl kaybettiğini konu aldığı yazısında Çelik, sebepleri sıralarken ilk sırada bu iddiaya yer verdi ve şu ifadeleri kullandı 

“Bazı yerli oyuncuların iddiasına göre Hüseyin (Çimşir) Hoca'yı yabancı oyuncular yedi! İddialara göre Eddie Newton, Hüseyin Çimşir'in ayağını kaydırmak için yabancı oyuncuları işleyerek, hocanın futbol bilgisinin yetersiz olduğunu, bu işi yapamayacağını, başta kaptan Jose Sosa olmak üzere bütün yabancılara anlattı. Bir anlamda Newton, kendini yabancı oyunculara pazarladı.”

KARAMAN KENDİNİ KOVDURTTU

Yönetimin, Çimşir’den önceki teknik direktör Ünal Karaman’ın da şampiyonluk stresini kaldıramadığı için kendini kovdurttuğunu düşündüğünü öne süren Çelik, taraftarın da Çimşir’e yeteri kadar destek olmadığını savundu.
Çelik yazısında son olarak Hüseyin Çimşir ile görüştüğünü de kaydederek, Çimşir’in iddiaları doğruladığını ve psikolojinin bozuk olduğunu belirtti.

Çelik şu ifadeleri kullandı;

"Hüseyin Hoca ile konuştum. Yukarıda yazılanların şampiyonluğun kaçmasında önemli rol oynadığını söyledi. Psikolojisi bozulmuş. Çok üzüntülü ve ruhsal yönden çökmüş. Hiç beklemediği şekilde haksızlığa uğradığını düşünüyor. Yabancı dil bilmediği için yabancı futbolcularla iletişim kurmakta zorlandığını, bunun sıkıntılarını yaşadığını düşünüyor. Örneğin, bir şeyler yazıp çizdiği kâğıdı kaptan Sosa'ya veriyor ama derdini anlatamıyor."

LEMİ ÇELİK'İN İDDİASINA ÇİMŞİR'DEN YANIT GELDİ! TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
100 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor