Eski hakemden Zorbay Küçük'e: Bruno Peres'i niye attın?

Eski hakem Ahmet Çakar, Trabzonspor Kasımpaşa maçının hakemini yorumladı

Eski hakemden Zorbay Küçük'e: Bruno Peres'i niye attın?

Süper Lig lideri Trabzonspor, 24. haftada ağırladığı Kasımpaşa'yı Edin Visca'nın golüyle 1-0 mağlup ederek zirvedeki yerini sağlamlaştırdı.

Mücadeleyi Sabah Gazetesi'ndeki köşesinde değerlendiren eski hakem Ahmet Çakar hakem Zorbay Küçük ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. İşte ilgili bölüm;

Hakem Zorbay Küçük, çok yetenekli... Kırmızı kartlara kadar da tek kelimeyle mükemmel yönetim gösterdi. Sevgili Zorbay, Bruno'yu niye attın? Adam taç çizgisine gitmiş, Kasımpaşalı topu onun üzerine vurmuş, ikinci sarıdan kırmızıyı da görmüş. Peki Bruno'yu niye attın? Ondan sonraki 10 dakikada da tam olarak kontrolü kaybetmesen de mesela son dakikada Brecka'ya sarı kartı niye gösterdin? Çok yeteneklisin, mükemmel bir istikbalin var ama bazen psikoloji faktörleri de kullanmalısın.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor