Eski Başkan Sadri Şener'den transfer yasağı açıklaması

Trabzonspor'un eski başkanı Sadri Şener, Trabzonspor'a UEFA'dan gelen transfer yasağını değerlendirdi.

Eski Başkan Sadri Şener'den transfer yasağı açıklaması

Trabzonspor'un eski başkanı Sadri Şener, Trabzonspor'a Matus Bero'nun eski kulübüne ödenmeyen borç nedeniyle gelen transfer yasağı hakkında konuştu. 



"FIFA HATA YAPMAZ"

Transfer yasağı gelmesinden memnun olduğunu belirten Şener, "Böylelikle paramız cebimizde kalır. Ayrıca yanlış transfer yapmamış oluruz. Kadromuz yetersiz. Biz de artık sorunlarımızı içimizden, alt yapıdan çözeriz. Yönetimin hatası var, fazla yorum yapamıyorum konuya çok hakim değilim ama FIFA böyle durumlarda hata yapmaz."

"ALTYAPIYA DÖNÜLMELİ"

Trabzonspor'un altyapıya yönelmesini gerektiğini işaret eden Şener "Bir sürü yabancı oyuncu alındı. Seçimler yanlış çıkınca hem borcun artıyor hem de başarılı olamıyorsun. Artık alt yapıya yönelmeliyiz. Gerçi alt yapıda iyi oyuncular var mı bilmiyorum." dedi. 

Sadri Şener açıklamalarına şöyle devam etti: 

"KONGREYE GİDİLMELİ"

Yönetim çok eksik kaldı ama hala devam ediyor. Kongreye gidilmesi gerekiyor. Akıllı birilerinin ortaya çıkması gerekiyor. Bizden artık geçti ama genç arkadaşların ortaya çıkması gerekiyor. Biz de bilgi birikimimizle ve yardımcı olmaya çalışırız.

"DEVLET DESTEK OLMALI"

Bu kadar masraf yapıyorsun şampiyon olursan tamam ama şampiyon olamadığında ise bu durumlara düşüyorsun. Devletin destek olması da gerekiyor yoksa işimiz zor.

"BURAK YILMAZ HASSAS KONU"

Burak Yılmaz, benim için hassas bir konudur bu konuda çok konuşmak istemiyorum ama gol atıyor doğal olarak havalara giriyor.

"ÇALIMBAY'LA DEVAM ETMELİ"

"Şu durumda Rıza Çalımbay'la devam etmek lazım, yıl sonunda ise oturup konuşursunuz."


Radyospor
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler