Eski bakan Aydın ve Trabzon Milletvekili Örs'ten açıklama: Trabzonspor'dan bu sene beklentimiz yüksek

Trabzonspor'un Galatasaray maçı öncesi Eski Bakan Koray Aydın ve İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin örs açıklamalarda bulundu.

Eski bakan Aydın ve Trabzon Milletvekili Örs'ten açıklama: Trabzonspor'dan bu sene beklentimiz yüksek

Trabzonspor, evinde Galatasaray'ı ağırlıyor. 

Karşılaşma öncesi Haber61 mikrofonlarına konuşan isimlerden Hüseyin Örs "3’te 3 yaptık. İnşallah bugün 4 olur. Her maç önemli. En son maçı da Giresun’da izlemiştim o da iyiydi. Havamız yerinde takımımız iyi. Taakımımıza ve hocamıza güvenimiz tam. Bugün de yenelim 4 çeker olsun. İyi bir galibiyet olsun. Ben Ankara’dan maç için geldim. Trabzon’da maç havası vardı. İnşallah bu oyunculara da yansır. İnşallah kazanan Trabzonspor olsun. Sanki o sene bu sene havası var. Bunu iyi değerlendirip ileriki haftalara taşımamız lazım. Oyuncularımızın yerinde olmamız lazım. Motivasyonalrını bozmamamız lazım. Trabzonspor’un sadece Türkiye’de değil Avrupa’da da taraftarları var onlara da güzel bir gece yaşatırız İnşallah.
Şenol Güneş sadece Trabzon2a değil Türkiye ve Dünyaya mal olmıuş bir spor adamıdır. O Sotka’da doğmuş, Kavakmeydan’da top oynamış, çamurlu sahalarda oynamış, Trabzonspor’un kaptanı olmuş bir spor adamıdır. 8 yabancıyla oynadığımız bir lig var. Kadroda kurmakta zorluk çekiliyot ve Avrupa’da oynayan çocuklarımız geliyor. Eleştiri olacaktır ama Şenol Güneş Türkiye’yi dünya 3.sü yaptığında da eleştirilmişti. Kendi değerimize sahip çıkmamız gerekir. Son maçlarda biz de şaşırdık. Ama futbol 3 sonuçlu bir spor. Kendisi şov yapan bir hoca değil, o yüzden Trabzon kendi değerine sahip çıkmalıdır. Bir Şenol Güneş kolay yetişmiyor." ifadelerini kullanırken, Koray Aydın ise "Trabzonspor’dan bu sene beklentimiz yüksek. İyi bir takım var ve hocamıza güveniyoruz. Bugünkü maçı da alırsak çok iyi olacak." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor