Ertuğrul: Nwakaeme'den özür diledim...

Trabzonspor'un karşılaştığı Gaziantep FK'da Ertuğrul Ersoy açıklamalarda bulundu.

Ertuğrul: Nwakaeme'den özür diledim...

Trabzonspor deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaştı. Maç sonunda ev sahibi ekipten Ertuğrul Ersoy değerlendirmelerde bulundu. 

Ertuğrul şöyle konuştu;

Ligin liderine karşı, en iyi futbolu oynayan takımına karşı oynadık. Gerçekten çok iyi bir Trabzonspor var bu sezon. Son haftalarda dengesiz bir ivmemiz vardı. Sezonu iyi bir yerde tamamlamak istiyoruz. Gol yemeden aldığımız 1 puan bizim için değerli. Trabzonspor gibi bir takımdan puan almak çok önemli. Umarım bu ivmemiz sezon sonuna kadar devam eder.
Nwakaeme ile pozisyonumuzda bir müdahalem vardı ama kırmızı kart olduğunu düşünmüyorum. Hugo’nun da bir pozisyonu vardı. Bunları tartışırsak sonu gelmez. Bana sarı kart vermesi doğal. Bugün iyi bir hakem vardı bugün. Hugo’ya da sarı kart verebilirdi. Nwakaeme’nin ayağına bastım orada özür de diledim ama kırmızı kart olduğunu düşünmüyorum
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler