Ertuğrul Doğan: “Trabzonspor’un işi futbolcu alıp satmaktır”

Ertuğrul Doğan Haber61’e konuştu.

Ertuğrul Doğan: “Trabzonspor’un işi futbolcu alıp satmaktır”

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor’da yapılan Olağan Genel Kurul sonrasında Yönetici Ertuğrul Doğan haber61’e açıklamalarda bulundu.

Ertuğrul Doğan, “Trabzonspor’un ekonomik olarak rahata kavuşması 2.5-3 yıllık bir süreç alacaktır. İşin gerçeği bu. Bu gerçeğe göre yaşamak lazım. Ekonomik olarak sıkıntılı günler geçiriyoruz doğru. 8 aylık süre zarfında birçok sıkıntıyı aştık. Önümüzdeki dönemde acil olarak 100 milyonluk bir ödememiz var. Çalışmalarımız devam ediyor. Ocak ayında bunların tamamını gerçekleştirmiş oluruz. Ama sıkıntı bitmeyecek 2023’e kadar tüm gelirleri temlikli bir Trabzonspor var. Dolayısıyla Trabzonspor için proje üretmek futbolcu satmak çok önemli konular. Çok ciddi projeler üzerinde çalışıyoruz ama Trabzonspor’un asıl işi inşaat yapmak, Akaryakıt istasyonu almak, enerji işi yapmak değildir. Trabzonspor’un asıl işi futbolcu üretmek, satmak ve bunları yaparken yarışın içerisinde kalmak. Biz bu 3 yılda bunun için uğraşacağız. Başarılı olacağımızı düşünüyorum. İnşallah bir aksilik yaşamayacağız.” dedi.

Kayserispor galibiyeti ile ilgili de konuşan Doğan, “Kayseri maçı Fenerbahçe maçından sonra çok daha anlamlı oldu. Her maç zor. Durum ortada herkes herkesi yenebiliyor. Ama temennimiz önümüzdeki 3 maçı da kazanmak” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler