Ertuğrul Doğan'dan Ali Koç ve tayfasına yöneticilik dersi

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan : Kral artık çıplak, biz yemiyoruz, size afiyet olsun!

Ertuğrul Doğan'dan Ali Koç ve tayfasına yöneticilik dersi

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan, özellikle Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un sistemli olarak bordo mavililere saldırdığı konu olan "TFF lisans talimatı ve Bankalar Birliği yapılandırması" ile ilgili sosyal medyadan açıklama yaptı. Doğan, madde madde anlatrak adeta yöneticilikten bihaber olan ancak taraftarlarını kışkırtan Ali Koç ve yönetimine ders verdi.

İşte madde madde Doğan'ın o açıklamaları;

1 ) Biz ‘bütçeyi’ dengelemekle uğraşırken, maliyeti düşük transferler yaparken, altyapımıza ağırlık verirken, altyapıdan çıkan oyuncumuzu en yüksek bonservis bedeliyle satarken, siz milyonlarca euroya futbolcular alarak şov yapıyordunuz!

2 ) TFF Lisans Talimatı sadece Trabzonspor için çıkmadı. Bütün kulüpleri kapsıyor. Talimat “uymayana ceza verilecek” diyor! Burada sorun ne? Uyan suçlu mu? Talimatta böyle bir madde yok 

3 ) Bankalar Birliği yapılandırması da aynı şekilde bütün kulüpleri kapsıyor. Bütçesi uyan imzalıyor, uymayan kendini düzeltip gelecek. Biz göreve geldikten 15 ay sonra yapılandırma oldu. O 15 ayda yaptıklarımız ortadaydı. Ne yapsaydık, yapılandırmaya girmese miydik 

4 ) Yıllardır hakem hatalarından en çok yanan biziz! Biz isyan ederken siz susuyordunuz! Bıyık altından gülüyordunuz! Bu sezonun başından bu akşam oynadığımız maç da dahil yine hakem hatalarına maruz kaldık! Sezon başından bu yana o hataları sıralasak burdan size yol olur!

5 ) Biz ‘doğru’ bildiklerimizi yaparak yola devam edeceğiz. Sizin kendi içinizdeki başarısızlıklarınızı dışarda arama çabanızı anlıyoruz. Çünkü aciz insanlar kendi kusurlarını örtmek için hep başkalarını kullanır. Lakin kral artık; ÇIPLAK! Biz daha yemiyoruz. Size afiyet olsun!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
41 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor