Ersun Yanal'dan Cavcav mesajı ve Transfer açıklaması!

Ersun Yanal maç öncesi konuştu.

Ersun Yanal'dan Cavcav mesajı ve Transfer açıklaması!

Haber61 - Spor Servisi -Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal Kasımpaşa maçı öncesi konuştu.


Ersun Yanal, Hayatını kaybeden İlhan Cavcav ile ilgili olarak, "Önemli bir şahsiyet. Çok saygı duyduğum, baba yarısı kadar sevgi duyduğum bir insan. Kaybettik çok üzgünüz. Öncelikle ailesinin başı sağolsun. Onunla birlikte çalışmak benim için büyük bir ayrıcalık. Ondan ve duruşundan öğrendiğimiz çok şey var. Onun anısına ve bize aktardıklarını örnek almak olmalı gayemiz" dedi.

Maç ile ilgili olarak bir amaçları olduğunu belirten Yanal, "Bizim ikinci yarıda amacımız var. Çıkışımız olması gerekiyor. Oyuncularımız katıldı katılacak. Yapamamanın nedenlerini paylaştığımız zamnalar oldu. Trabzonspor'un kimliği ortada . Buna uygun olanı yapmaya çalışıyoruz. Artık biraz daha yukarıya çıkamak ve 50. yıla yakışır bir takım kurmak ve liderliğe oynamak çok önemli. Bunun için çalışmalarımzı yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler