Ersun Yanal Trabzonspor'un hedefini açıkladı

Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal bugün Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde basın mensuplarıyla sohbet toplantısı gerçekleştirdi.

Ersun Yanal Trabzonspor'un hedefini açıkladı
Sohbette basın mensuplarının sorularını cevaplayan Yanal "Hayal ettiğim kalıcı ve herkesin sevebileceği bir kadronun burada olduğu bilinmesi" ifaderini kullandı.
 
"Bu sezonki başarı kriteriniz nedir?" sorusuna ise Yanal, "Benim istediğim ve hayal ettiğim şey kalıcı ve herkesin sevebileceği bir kadronun öncelikle burada olduğunu, insanların hissetmesi gerekiyor. Evet ya bizim kadromuz. Bunun için adımlar atıldı. Genç ve yetenekli oyuncularımızın başarılı olması. Ne olur ise olsun Trabzonspor takımının zirvede kalması gerekiyor. Trabzonspor 4 büyükler içinde hep olmak zorunda. Burada tutulması gerekiyor. Trabzon futbolunun kültürünün, yatırımlarının karşılığını almak adına. Bu araya Başakşehir girdi ve o da bu zirvenin takımı. Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe yaptıkları kadro ve bütçelerle zirveyi zorluyorlar. Bizim mutlaka her yıl olmamız gerekiyor. Biz 2011 yılından sonraki geçişleri, çok doğru yapamadık veya aksaklıklar oluştu. Tekrar toparlanıp o aksaklıkları giderip, düzgün bir zemine bu takıma oturtmak gerekiyor. Bence temellerini attık. Bir kaç rötuş yaptığımız da artık sorunumuz kalmayacağını düşünüyorum ve artık zirveye oynamak gerekiyor ve bunu yaparken de istikrarlı, düzenli, sistemli bir şekilde planlayarak, bu takımın istenilen şampiyonluğa ulaşacağı, bu yolculuğun ısrarlı bir şekilde kovalanmasına iş kalıyor. Öncelikle bu kadronun sabit ve coşkulu bir şekilde oturtmasıyla olur. Zamanı doğru değerlendirmeliyiz. Bizi bekleyen çok çekişmeli ve güzel bir lig var. Biz her şeye hazırlıklıyız" ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor