Ersun Yanal Kocaman'a karşı üstün

Trabzonspor ile Fenerbahçe, Süper Toto Süper Lig'in 2. haftasında Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda karşı karşıya gelecekler.

Ersun Yanal Kocaman'a karşı üstün
Haber61 / Spor Servisi

Pazar akşamı oynanacak derbi müsabakası aynı zamanda Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal ile Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman arasında geçecek ilginç bir rekabetin de devamı niteliğinde olacak.

Süper Toto Süper Lig'de görev aldıkları maçlarda 22 kez karşılaşan iki teknik adamda Ersun Yanal'ın Kocaman'a bariz müstünlüğü göze çarpıyor.

Karşılıklı oynadıkları 22 karşılaşimanın 11'ini Yanal kazanırken 4 karşılaşmayı ise Kocaman'ın çalıştırdığı takımlar kazandı. 7 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

İkili ilk olarak 2001 yılkında, Ersun Yanal'ın çalıştırdığı M.K.E Ankaragücü'nün Aykut Kocaman'ın çalıştırdığı İstanbulspor'u 2-1 yendiği karşılaşmada karşı karşıya geldiler.

Rekabetin son maçı ise geçtiğimiz sezon oynanan ve 1-1 berabere biten Atiker Konyaspor - Trabzonspor karşılaşması olmuştu.

Bu sezon ise Ersun Yanal Trabzonspor ile yoluna devam ederken Aykut Kocaman ise Konyaspor'dan ayrılıp Fenerbahçe'nin başına geçmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor