Ersun Yanal kararını Macaristan'da verecek

Trabzonspor'da Ersun Yanal gençler için kararını Macaristan'da verecek.

Ersun Yanal kararını Macaristan'da verecek
Yeni sezon hazırlıklarının 2. etabına 3 günlük iznin ardından başlayacak olan Trabzonspor'da, Slovakya kampında takımda bulunan genç oyuncular için karar, Macaristan'da oynanması planlanan hazırlık maçları sonrasında verilecek.

Yeni sezonda 24 kişilik kadro ile mücadele etmeyi planlayan ve bu planlamada 4-5 genci kadroda bulundurmayı hedefleyen bordo-mavililerde teknik direktör Ersun Yanal'ın Macaristan kampında oynanacak hazırlık maçlarında gençlerin performansını iyice gözlemleyip, gelecekleri hakkında son kararı vereceği ifade edildi. Slovakya kampında gençler arasında özellikle Abdülkadir Ömür ön plana çıkan isim olmuştu. Ersun Yanal'ın kafasında birkaç ismin netleştiği ama yine de son karar için özellikle kampın sona ermesini bekleyeceği dile getiriliyor..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler