Ersun Yanal'ın heyecanı dikkat çekti

Ersun Yanal Macaristan kampını nasıl geçirdi?

Ersun Yanal'ın heyecanı dikkat çekti
Trabzonspor'da futbolcular kadar Teknik Direktör Ersun Yanal'ın performansı da dikkat çekti.

Üçüncü kez bordo-mavili takımın başına geçen deneyimli teknik adamın ilk geldiği dönemdeki kadar heyecanlı olması takıma olumlu yansıdı. Trabzonspor'a geldiği ikinci dönemdeki Yanal'dan eser olmayan deneyimli teknik adam disiplinden asla taviz vermeyerek istekleri yerine getirilmediği dönemlerde sert çıkışlar yaptı.

Karadeniz ekibiyle camianın özlediği hedeflere koşmak isteyen deneyimli teknik adam, ayakları yere sağlam basan bir kadro oluşturmak için çalışırken, herkesin büyük bir sabır göstereceği, toleranslı davranması gerektiği bir döneme vurgu yapıyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Macaristan’ın Györ şehrinde yapılan hazırlık kampında futbolcuların performansından memnun kaldı. Yeni transferlerin de takımla kısa sürede kaynaşmasıyla beraber iyi bir çalışma dönemi geçiren bordo-mavililerde Ersun Yanal’ın da keyfi yerine geldi.

YENİ TRANSFERLER TAKIMLA KAYNAŞTI

Bilimsel çalışma metotlarıyla bilinen Teknik Direktör Ersun Yanal, yapılan hazırlık kampı çalışmalarında oyuncuların adeta pestilini çıkarttı. Bordo-mavililer ağır antrenmanlar yapsa da Ersun Yanal, uyguladığı antrenman yöntemleriyle çalışmaların neşe içinde geçmesini sağladı. Yeni transferlerin de kampa arka arkaya katılmasıyla kaynaşmayı ön plana çıkartan hazırlıklara yönelen Yanal’ın, Durica, Ramil, Onazi, Castillo, Bero ve İbenaz gibi oyuncuların kadroda bulunan mevcut oyuncularla kısa sürede uyum içeresine girmesi kampın en önemli gelişmelerinden biri olarak ön plana çıktı.

SON VERİLER MUTLU ETTİ

Gelecek sezon bordo-mavili taraftarların zevk alabileceği bir takım izletmeyi hedefleyen Teknik Direktör Ersun Yanal’ın arkasında çalıştığı teknik ekip deneyimli hocaya futbolcuların performansıyla ilgili verileri düzenli olarak kamp boyunca aktardı. Yoğun çalışma programının takımı bir hayli yorduğu ancak form grafiğinin bir hayli yükseldiği bordo-mavililerde son gelen veriler ise Ersun Yanal’ı mutlu etti.

HAZIRLIK MAÇI KAYBETMEDİ

Trabzonspor, Macaristan’ın Györ şehrinde son oynadığı hazırlık maçında Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Emirates Club takımını 1-0 mağlup ederken, Macaristan kampında oynadığı ilk hazırlık maçında Avusturya’nın dördüncü lig ekiplerinden SV Gerasdorf’u 6-1, ikinci karşılaşmasında Gyori ETO’yu 2-0, üçüncü maçında MTK Budapeşte’yi 5-0 ve dördüncü maçında da Gyirmot’u 2-0 mağlup eden bordo-mavililer, beşinci maçında Avusturya’nın dördüncü lig ekiplerinden Karabakh Wien’i 5-0 yendi.

TRABZONSPOR TÜRKİYE’YE DÖNÜYOR

Yurt dışı kampını bugün tamamlayan Trabzonspor Macaristan’ın Györ şehrinden Avusturya’nın başkenti Viyana’ya kara yolu ile hareket edecek. Buradan saat 16.30’da özel bir uçak ile İstanbul’a hareket edecek olan bordo-mavili kafile 12 Ağustos Cuma günü İstanbul’da Bursaspor ile oynayacağı hazırlık müsabakasını bekleyecek. Maçın ardından ise takıma izin verecek olan Yanal, Spor Toto Süper Lig’de oynanacak Kasımpaşa maçı hazırlıklarına Trabzon’da başlayacak.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler