Ersun Yanal için ağır ifadeler "Bu adam Fenerbahçe'nin ajanı"

Trabzonspor'un eski teknik direktörü Ersun Yanal'ın dün basında çıkan ve Fenerbahçe'i öven açıklamalarının ardından, bordo mavili camiadan ve taraftarlardan tepkiler yükselmeye başladı. 

Ersun Yanal için ağır ifadeler "Bu adam Fenerbahçe'nin ajanı"

Trabzon'da yayın yapan Karadeniz'de Sonnokta gazetesi spor sayfasından ana manşet olarak verdiği, Genel Yayın Yönetmeni Hasan Bahadır imzalı yazıda Yanal'ı ajan olarak betimledi ve Muharrem Usta'ya sitemde bulundu.
 
İşte Bahadır'ın o yazısı : 

ERSUN YANAL IN İKİ GÜNDÜR VERDİĞİ DEMEÇLER GERÇEĞİ DİR KEZ DAHA AÇIKÇA ORTAYA KOYDU

"Fenerbahçe çok büyük bir camia ve ben iyi bir Fenerbahçeliyim. Aziz Başkanla aramda bir sorun yok. O'nun durumuna en çok ben üzülüyorum. Bu zor günlerde Başkana da kulübe de destek olunmalı"

GELİŞE GELİŞE 2 MAÇTA 10 GOL YEDİK!

Başta' 50. yılda şampiyonluk' olmak üzere büyük hedeflere koşacak bir takım için tek yetkiyle ve de Başkandan başkasını tanımam zırhıyla Trabzonspor'un yeniden yapılanması emanet edilen, ancak görev yaptığı 1.5 yılda sürekli "Geliştik, gelişiyoruz, daha da gelişeceğiz" palavrasıyla milleti oyalayan, sonunda Alanya ve Akhisar gibi iki sıra takımından evinde 10 gol yiyerek foyası meydana çıkınca görevine son verilen Ersun Yanal, sahada yaşattığı tarihi hezimetlerin dışında kulübün ekonomisini de açıklanmamış bir iflasa sürüklemekle kalmadı, Trabzonspor'un milyonlarca Euro'sunu da banka hesabına istifleyerek gitti.

BU ADAM FENERBAHÇE'NİN AJANI

 Şimdi bu Ersun Yanal'ın F.Bahçe'de yaşanan Aykut Kocaman krizi nedeniyle iki gündür medyaya yansıyan açıklamalarına bakalım. Bakalım da "Abi bu adam Fenerbahçe'nin ajanı. Trabzonspor'u hepten bitirmek için geldi" diyenlere hak vermeyelim. Bakınız ne diyor Bay Yanal: Aziz Başkan ile aramda bir sorun yok ancak bazı şeyler belirginleşir, oturulur. konuşulur. Tekrar ediyorum. Görevinin başında 1 olan bir hoca varken, Ersun Yanal Fenerbahçe'ye gidecek demek manasız. Bunlar Fenerbahçe'ye zarar verir. Fenerbahçe çok üyük bir camia. Ben de iyi bir Fenerbahçeli olarak Aziz Yıldırım'a herkesten çok üzülüyorum. Bu zor günlerde başkana da Aykut Hoca'ya da destek olunmalı. Buradan fırsatçılık yaratmak hiç doğru değil. Benim Fenerbahçe taraftarına mesajım; Bu zor günlerde kulüplerine destek olmalarıdır.

 BAŞKAN USTA İYİ OKUSUN

Ya gördünüz mü daha iki hafta önce  Trabzonspor'un umut bağladığı Ersun YaInal'ın gerçek niyeti neymiş? Demek ki onun için bir kez bile 'Biz" diyecek aidiyet duygusu taşımamış Trabzonspor'da.. Yaza yaza anlatamadıklarımızı, ilk önce de Başkan Muharrem Usta'ya da göstermiş oldu sonunda.. Şimdi Fenerbahçe'den kendisini kovan Aziz Yıldırım'ın o dönem hakkında söylediklerini gel de hatırlama. Aziz Başkan ne zamparalığını bıraktı ne de paraya olan aşırı sevgisini.! Antrenörlüğüyle bile dalga geçip kendisini 'Fenerbahçe'yi O 'mu şampiyon yaptı sanıyorsunuz? O ne anlar antrenörlükten" sözleriyle yerden yere vurdu. Dahası hafızalarda olan bu ifadelere, insan onuru taşıyan hiç kimsenin hazmedemeyeceği o sözlere cevap bile vermeyen Yanal'ın, şimdi söylediklerini düşününce şunu rahatlıkla söylemek mümkündür: Demek ki biz kuzuyu gerçekten kurda teslim etmişiz! Hem de öyle bir kurt ki, Fenerbahçe aşkı gözlerini karartmış.. Hem de kendisini aşağılayarak  kapı dışarı edenlere bile "Ben hazırım" mesajları veren cilveler yapacak kadar  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor