Ersun Yanal'dan transfer mesajı!

Yanal, gelecek transferlerin sinyalini verdi.

Ersun Yanal'dan transfer mesajı!
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, 2-2 biten Fenerbahçe maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

 Yanal, “Zor maçlardan biriydi. Bugün her iki takımın da maçı eksiksiz tamamlaması, seyirci açısından da coşkulu olması kazançtı. Bizim kazancımız da 1 puan ama geriye düşmeden oynamak büyük avantajdı. Son dakikalarda ceza sahası çevremizde faullerden çok baskı yedik. Buna daha fazla dikkat etmemiz gerekiyor” diye konuştu.

Gelişmekte olan bir takım olduklarını dile getiren Yanal, “Geçen seneye göre iyi oyun vardı. Zirvede olacak bir Trabzonspor için uğraşıyoruz. Zor maç oynadık. Ligin formda takımlarından biriyiz. Rakip son 15 dakikada baskı gösterdi ama karşı koymayı başardık. Burak’ın erken çıkması bizim için dezavantajdı. Birkaç takviyeden sonra daha iyi olacağız. Puanlar paylaşıldı. Öndeyken bu duruma düşmemeliydik, kazanabilirdik. Türkiye’nin en rekabetli maçlarından biri. Bu maçların zorluk derecesi farklıdır” değerlendirmesini yaptı.

"ALACAĞIMIZ OYUNCULAR VAR"

Teknik Direktör Ersun Yanal, takımın zorlu bir dönemden geçtiğini vurgulayarak, “Yeni ve taze bir takımız. Yönetilebilir bir kadro ortaya koymak için bir mücadele var. Bu hazırlıklar yapıldıktan sonra evet, şampiyonluk hedeflediğimizi söyleyebilirim. Bunu yapmaya gayret ediyoruz. Geçmişteki problemleri tekrar yaşamadan doğru bir programlama yapmaya çalışıyoruz. Tabii ki iddialıyız. Herkesten çok ben şampiyonluk istiyorum. İyi gidiyoruz. Alacağımız oyuncular var. Acele etmiyoruz, doğru oyuncuları almak istiyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler