Ersun Yanal'dan Rodallega'ya terapi

Trabzonspor'da Ersun Yanal Rodallega le özel görüştü.

Ersun Yanal'dan Rodallega'ya terapi

Trabzonspor'da Teknik direktör Ersun Yanal’ın, Fenerbahçe derbisinde oyuna alınmayınca morali bozulan 32 yaşındaki forvet ile özel bir görüşme yaptığı belirtildi.


Bordo-mavili takımda teknik direktör Ersun Yanal, Hugo Rodallega ile baş başa bir görüşme gerçekleştirdi. Fenerbahçe derbisinde Burak Yılmaz'ın sakatlığının ardından oyuna girmeyi bekleyen ancak Yanal'ın N'Doye tercihiyle yıkılan golcü oyuncu karşılaşma sonrasında keyifsiz bir halde Trabzon'a dönmüştü. Yanal ise derbide oyuna girememenin çöküntüsü ile sosyal medya hesaplarından da Trabzonspor ifadelerini de kaldıran Rodallega'yı görüşme odasına çağırdı.

Ersun Yanal'ın görüşmede Kolombiyalı forvete moral verdiği öğrenildi. Tecrübeli hocanın, uzun lig maratonunda herkesin ayağına gelen fırsatı iyi değerlendirmesi gerektiğini belirterek, "Küsmeden ve pes etmeden savaşmalısın. Günün birinde herkes için şans doğacaktır. Bu takımdaki herkes gibi sana da ihtiyacım var" dediği belirtildi 32 yaşındaki forvetin ise duygusal bir tavır ortaya koyduğu öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor