Ersun Yanal'dan Lucescu açıklaması "Biz ancak..."

Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde basın mensupları ile sohbet toplantısı düzenledi.

Ersun Yanal'dan Lucescu açıklaması "Biz ancak..."
Ersun Yanal Milli takımlar teknik direktörü Mircea Lucescu ile görüştüklerini belirtip "Hem maçtan önce hem de maçtan sonra görüştük. Telefon ile görüştük.Hem oyuncularla ilgili teşekkürü hem  da daha önceki oyuncular ile ilgili bilgi aldı. Yerlisi en çok olan Trabzonspor'un maçlarına gelmemesi sorusu üzerine  "Orayı çok da abartmamak lazım, çok da büyütmemek lazım. Neden? Çünkü bu görevce gelmiş olanların hemen hemen hepsi çok tecrübeli ve uzman kişiler. Konuyu da çok iyi biliyorlar. Biz ancak destek olabiliriz. Seçimlere de saygı duymak lazım. Ben de bu görevi yaptım. Bu konuda çok da duygusal davranmamak lazım Ortada bir seçim var ve saygı duymak lazım" diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor