Ersun Yanal'dan ayrım yok!

Ersun Yanal kadro istikrarını bozmuyor ancak yedek oyunculara da ayrım yapmıyor.

Ersun Yanal'dan ayrım yok!

Trabzonspor’da uzun bir aranın ardından kadroda istikrar yakalayan teknik patron Ersun Yanal, buna rağmen çalışmalarda as-yedek ayrımı yapmamaya özen gösteriyor.


Çift kale maçlarda karma takımlar kurmaya özen gösteren Yanal, yeni transferlerin takıma katılmasıyla yedek kulübesine hapsolan Yusuf Erdoğan, Zeki, Mustafa Akbaş gibi oyuncuların her an göreve hazır olacak şekilde çalışmalarına dikkat ediyor.

Yedeklerle bir toplantı yapan Yanal’ın, “Sistemi bozmayacağım diye bir şey yok. Yeter ki siz çalışmalarınızla süre alan arkadaşlarınızı zorlayacağınızı gösterin. Size bu takımın ihtiyacı var. Kimsenin moralinin bozulmasını, kendisini önemsiz hissetmesini istemiyorum. Bu formayı hakeden üzerine geçirecek ve sizler de bu hırsınızla ilk 11’de isminizin yazılı olduğunu göreceksiniz” dediği öğrenildi. (Fanatik)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor