Erol Tuna Ünal Karamanı eleştirdi Hüseyin'e başarılar diledi

Erol Tuna Haber61'e açıklamalarda bulundu.

Erol Tuna Ünal Karamanı eleştirdi Hüseyin'e başarılar diledi

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor’un eski Asbaşkanı ve İstişare Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Tuna, Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Tuna, Ünal Karaman’ın yaptıklarını doğru bulmadığını ve Trabzonspor yönetim kurulunun bu konuda çok centilmence davrandığını söyledi.

“TRABZOSNPOR YÖNETİMİ ÇOK CENTİLMENCE DAVRANDI”

Tuna yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“Yönetim Kurulu başkanı Ahmet Ağaoğlu açıklamalarda bulundu. Bende istişare kurulu Başkan yardımcısıyım. Özkan Sümer’le beraber yürüttüğümüz bir görev. Trabzonspor yönetimi doğru yoldadır. Çok centilmence davranmıştır. Trabzonsporlu Ünal Hoca’nın oynamadığı zamanlardaki parasını da verip göndermiştir. Ben olsam onu da vermezdim. Biliyorsunuz benim dönemimde böyle bir olay oldu, vermedim. Benim dönemimde Samet Aybaba vardı, buna benzer bir olaydı. Biz hocaya ceza da verdik. O ayrı. Ünal Hoca buradan mükâfatlandırılarak ayrılmıştır.

“ÜNAL HOCA GİTMEK İSTEDİ”

Hiçbir yönetim kurulu şampiyonluğa oynayan bir takımın hocasını değiştirir mi? Buna kim inanır yani. Ünal Hoca gitmek istedi. İstediği de belli. Çalışmadığı günlerin parasını da talep etmiş, yönetim kurulu gayet centilmence davrandı, bonkör davrandı, gönderdi gitti yani. Ben vermem parasını. Trabzonspor’un yöneticisi, üst kurulu yönetim kuruludur. Bitti, patron onlar. Kim patron yapmış, Trabzonspor kongre üyeleri. Benim yerime sen temsil et demiş. Biz bu yönetime inanıp, güvenip devam etmek zorundayız. Ama olmadı. Yönetimin yaptığı eksikleri biz zaten söylüyoruz. Onlarda insan yani, hataları da olabilir. Bu tip durumlarda yönetim kurulunun aklıselim davrandığına inanıyorum. Kaldı ki Trabzonspor yönetimi basiretlidir.

“HÜSEYİN’İN BAŞARACAĞINA İNANIYORUM”

Ünal Karaman bizim profesyonelimiz. Trabzonspor’la anılıyor ama aynı zamanda parasını alıp maçlara çıkan bir kardeşimiz. Ama Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kurulu, kulüp ve taraftarların menfaatleri için çalışıp, ücret almayan, zamanını veren fahri temsilcilerimiz bizim yani. Dolayısıyla yönetim kurulu burada çok haklı. Ünal Hocaya yaptıklarını çok uygun görmedim. Yapmışsa yani zaten öyle, durum ortada. Bu konulara girmek istemiyorum. O devir bitmiştir. Yaşasın Hüseyin Çimşir. Hüseyin çok iyi bir çocuktur. Başaracağına inanıyorum. Üstelik kamuoyunun gözden kaçırdığı bir şey var. Muzaffer Bilazer gibi genç bir evladımız geldi Trabzonspor’a. Trabzonspor’un geleceklerindendir. Hüseyin’e de ona da başarılar diliyorum. Trabzonspor’un bayrağını iyi yerlere taşıyacaklarına inanıyorum.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor