Erol Bulut'tan Avcı, Siopis ve Bakasetas yorumu

Gaziantep teknik direktörü Erol Bulu maç öncesinde konuştu

Erol Bulut'tan Avcı, Siopis ve Bakasetas yorumu

Trabzonspor’un sahasında karşılaşacağı Gaziantep FK’nın teknik direktörü Erol Bulut maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

Bulut şöyle konuştu;

Maçlar her takım için çok önemli. Bizim için de rakip için de önemli. Genel olarak güzel bir lig geçiyor. Bugün de güzel bir maç bizi bekliyor. Zor bir maç olacak. Trabzonspor gerçekten sezon başından beri kurduğu takımla kaliteli bir takım kurmuş. Şampiyonluk yarışı veriyor. Bizim de puan almamız lazım.

Abdullah hocayla Başakşehir’de 3 yılımız geçti. Güzel günlerimiz oldu. Teknik direktör kalitesini ortaya koyanbir futbolcu. Siopis ve Bakasetas’ı Yunanistan kalitelerinden dolayı transfer ettik. İyi sezonlar geçirip Trabzonspor’a transfer oldular.

Yakaladığımız pozisyonları iyi değerlendirmeliyiz. Büyük takımlara karşı çok şans bulamıyorsunuz, yakaladığınızı atmanız gerekiyor. Bireysel hatalar ön plana çıkacaktır. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor