Erman Toroğlu’ndan sert eleştiri “Trabzonspor’da çok kaçak oyuncu vardı”

Trabzonspor, Süper Lig’in 9. Haftasında sahasında Erzurumspor’u konuk etti.,

Erman Toroğlu’ndan sert eleştiri “Trabzonspor’da çok kaçak oyuncu vardı”

Bordo mavili ekip rakiplerinin puan kaybettiği haftada büyük bir fırsat teperek 1 puanla yetindi. Spor yazarı ve yorumcu Erman Toroğlu da sahadaki futbolcuları eleştirerek “Çok kaçak oynayan oyuncu vardı” dedi. Toroğlu “Topu kaptırdıktan sonra hangi oyuncu baskı yaptı bana söyleyin. 3 top yaptı Erzurum 40 dakikaya çıktı, ondan sonra 3 top daha yaptı ceza alanına geldi. Seni öldürdü zaten. Biraz daha dikkatli olsalar seni götürecekler. Maçın tamamında Trabzonspor’a oranla daha akıllı oynadılar. Trabzonspor’da da çok sahte oynayan oyuncu vardı, çok kaçak oyuncu vardı” ifadelerini kullandı.

Defans hattına da eleştirilerde bulunan Toroğlu “2 forvetle oyna, ortayı 4 lediğin zaman zaten çıkarsın. Trabzon’un arkası geriye çok kaçtı. Neden? Birebir kalırız diye. O zaman siz bir başka maçta ne yaparsınız? “ şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor