Erman Toroğlu: Trabzonspor'u çekemiyorlar!

Erman Toroğlu, Trabzonspor'un futbolunu beğenmeyenlere tepki gösterdi.

Erman Toroğlu: Trabzonspor'u çekemiyorlar!

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig’in namağlup lideri Trabzonspor en yakın rakibine 12 puan fark atarak ligi önde götürüyor.  Spor programlarında da konu işlenirken eski hakem Erman Toroğlu bazı kişilerin Trabzonspor'un futbolunu beğenmemesini eleştirdi.

Toroğlu şu ifadeleri kullandı;

Trabzonspor maça çıkacak hep 5-6 atacak herkes bunu istiyor heralde. Çok süratli oynayacak, 150 km ile giedecek. Adam 15 maç oynamış 12 galibiyet 3 braberlik 0 mağlubiyet 31 atmış 11 yemiş. Hala diyorlarki Trabzonspor doğru oynamıyor. Bu doğru nasıl oynanıyor biri bana anlatsalar. Adam dosdoğru top oynuyor. Türkiye liginde en doğru oynayan takım. Daha başka nasıl oynayacak. Her maç 6 tane mi atacak. Her girdiği pozisyon gol mü olacak, kalesinde pozisyon olmayacak mı, gol yemeyecek mi bu takım? İnanamıyorum ya. Şuan Trabzonspor’un yerinde Fener, Galatasaray, Beşiktaş olsaydı bugün gazeteler açtığımızda ne olurdu? Büyük gazetelerin hepsi ön sayfadan verirlerdi. Beğenmiyorlar Trabzonspor’u inanamıyorum, doğru çekemiyorlar.

Burası Trabzon. Başakşehir’de seyirci yoktu. 3 büyük takım bu ligde herkesi yer. Masabaşında yıllarca yediler. Trabzon’u zor yerler. Trabzon’un takımı iyi olsun zor yerler. Trabzon’la baş edemezler. Yıllarca 3 büyük masabaşında neler yaptılar. Trabzon dişlerine ağır gelir. Bir de iyi top oynarlarsa bozamazsın. Neler yaptılar yıllarca.  
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor