Erman Toroğlu'ndan Trabzonspor ve penaltı yorumu

Erman Toroğlu, Trabzonspor'un Başakşehir ile golsüz berabere kaldığı maçı yorumladı

Erman Toroğlu'ndan Trabzonspor ve penaltı yorumu

Haber61 Spor Servisi - Trabzonspor’un Başakşehir ile 0-0 berabere kaldığı maçı eski hakem Erman Toroğlu yorumladı. Toroğlu tartışmalı penaltı pozisyonunu da değerlendirirken Marek Hamsik’e ise övgüler yağdırdı.

İşte Erman Toroğlu’nun değerlendirmeleri;
Başakşehir mutlu değildir. Tam bir lig maçı oynandı, hesap maçı. Arada 13 puan fark var. Başakşehir’in kazanması lazımdı. İlk yarının en önemli maçıydı. Trabzonspor’u zorlayabilecek tek futbol oynayan takım Başakşehir’di. Trabzon olarak bu maçı kaybetmeyeceksin. Çünkü Başakşehir ilerde senin başını ağrıtırsa son maç yine onunla oynayacaksın. Son maça kadar köprünün altından ne sular geçer. Şuan için en tehlikeli rakip Başakşehir. Bir de 3-4 sakatı var Trabzon’un. Çok güzel bir maç oldu. 

AYAKKABISINA ÇİP Mİ KOYUYOR?
Bir futbolcu izliyorum inanılır gibi değil. Hamsik, ayakkabının içine çip mi koyuyor, topa da koyuyor herhalde, kafaya lazımsa kafaya, ayağa lazımsa ayağa, nere lazımsa oraya atıyor. Adam bir de tam beyefendi. Takım arkadaşlarına ağabeylik yapıyor, rakibe terbiyesizlik yapmıyor hakemle oynamıyor. Teknik adamın sahadaki eli ayağı. Radar gibi bir adam. Büyükler böyle topçu alın. Hem ahlaklı hem futbolcu. Bu yaşta adamın ayak basmadığı yer yok. En çok koşan adam. Demek ki kendine bakıyor. Hayran kalmamak elde değil. Ona top gelsin istiyorum sürekli. Ters top attığı zaman kamera bile yakalayamıyor. Ne yapacağına zaten önceden karar veriyor.
marek hamsik

NET PENALTI
 Penaltı pozisyonunda, Hasan bu hamleyi yapmasa arkadaki oyuncu topu alabilir mi, alabilir. Siopis’in müdahalesiyle mi topa vuramıyor yoksa kendi hatası yüzünden mi? Kendi hatasındansa kontrolsüz hareketten penaltıdır. Bu yorum. Bu yorumu VAR’daki Hakan Ceylan yapsaydı 15 senedir ligde babasının torpiliyle hakemlik verirdiler. Konuşuyorlar… çağır baksın hakem. Hakem bunu görmeyebilir. Sen karışma. Hakem  penaltı verecek. Demek ki Hakan Ceylan, dünyadaki üst düzey 2. Hakemimizden daha iyi biliyor. Ne konuşuyorsun sen çağır hakem baksın, versin ya da vermesin. Pozisyon penaltı. Hakan Ceylan, Özgüç Türkalp ne ya, amatör adamlara profesyonel maç idare ettiriyorsunuz. Hakem bunu görmeyebilir, VAR çağıracak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler