Erman Toroğlu'ndan penaltı tepkisi "Trabzonspor'un..."

Toroğlu "Trabzonspor leblebi gibi gol yiyordu"

Erman Toroğlu'ndan penaltı tepkisi "Trabzonspor'un..."

Spor Yorumcusu Erman Toroğlu, Trabzonspor - Bursaspor maçında bordo mavililerin penaltılarının verilmediğini söyledi.

Toroğlu "Rıza Çalımbay gelmeden önce Trabzon'un yediği goller yemediği goller. Trabzonspor şu an ig dördüncüsü. 27 gol yemiş bir takımın buraya gelmesi enteresan. Attığında sıkıntı yok. Rıza gelmeden önce leblebi gibi gol yiyordu bu takım. Bugün Trabzonspor kalecisini pek gördünüz mü?" ifadelerini kullandı.

Erman Toroğlu Trabzonspor'un 2,5 penaltısının verilmediğini belirterek "Şu anda bu takımın yedekleri bakın. İşin rengi nasıl değişti gördünüz mü? Bir de Antalyaspor'un şekline bakalım Rıza gittikten sonra. Ben Rıza'nın hiç bir transferinde komisyon işine girdiğini duymadım. Onun için de futbolcu yaklaşımlarında kimse kımıldayamaz.Trabzon'da şu anda ne fazlaydı ne eksik o görünmeye başlandı. Önceden ne goller yediler ne mağlubiyetler aldılar. Şimdi doğru işler yapıyorlar. Bir müddet sonra böyle bir hakem olmazsa 2.5 penaltı var benim gördüğüm. Bir tanesi banko."

Trabzonspor ilerde çoğalamadığını belirten Toroğlu "Burak Yılmaz savunmayı toparladı ama Burak ilerde çok yalnız kalıyor. Burak'ın yanına 4 kişi ile gidemiyorlar. Kontrollü çoğalamıyor Trabzonspor ama kontrollü savunma yapıyor. Rakipler pozisyon bulmakta zorlanıyor. Maçta kitlenme olsa Rodallega gibi adam var. Trabzon'da baya bir sistem değişti. Muazzam bir seyirci vardı bugün. Eski statın iki katı." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor