Erman Özgür Trabzonspor'un şifresini verdi: Tansiyon yükseltmeden oynuyorlar

Trabzonspor'un eski futbolcusu Erman Özgür, bordo mavililerin 3-1 kazandığı Fenerbahçe maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Erman Özgür Trabzonspor'un şifresini verdi: Tansiyon yükseltmeden oynuyorlar

Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan Fenerbahçe Trabzonspor maçı ile devam etti. İlk maçı evinde 2-1 kazanan Trabzonspor, deplasmanda da 3-1 kazandı ve adını finale yazdırdı. Trabzonspor'un eski futbolcularından Erman Özgür karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu. Özgür, "Trabzonspor kendi içinde, disiplinli oyunda yıldız oyuncu üretebiliyor. Trabzon'da Fenerbahçe maçı dedin mi herkes titrer ama bu oyuncular bu maçları tansiyonu yükseltmeden oynamayı başarıyor." dedi.

Erman Özgür şu ifadeleri kullandı;

Fenerbahçe bu oyunla bir çok takımı yenebilirdi ama Trabzonspor olunca sorun çıktı. Trabzonspor iyi oynamadığı zaman ve düşük tempolu oynadığı zaman da kolay gol bulan bir takım. Maçın yıldızı Ekuban. 2 servis 2 gol yaptırdı. Gol olmayan servisleri de var. Nwakaeme'nin yokluğunda iş ne zaman Ekuban'a gelse onun üzerinden doğru yürüdü. Trabzonspor kendi içerisinde disipli oyuncularından yıldız üretebiliyor. İki maçtır Sörloth ve Ekuban üzerinden yürüyor Trabzonspor ve oyun disiplini üst seviyede. Büyük bir maç oynuyorsun, Trabzon'da Fenerbahçe maçlarını istersen gazozuna oyna, Fenerbahçe maçı dedin mi herkes titrer.  Bu maçları tansiyonu yükseltmeden oynuyorlar, ciddi sakatlıklar yaşıyorlar buna rağmen yedikleri golden de moralleri bozulmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor