Erman Özgür: Hiçbir şey yapmadan Trabzonspor'a gelmek büyük nimet!

Erman Özgür, Trabzonspor hakkında yorumlarda bulundu. Hatayspor maçı öncesi görüşlerini aktaran Özgür, "Koita'nın kafası değişmeli" dedi.

Erman Özgür: Hiçbir şey yapmadan Trabzonspor'a gelmek büyük nimet!

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor’un eski futbolcularından Erman Özgür, Nutspor youtube kanalında Trabzonspor’u yorumladı.

Dikkat çeken değerlendirmelerde bulunan Erman Özgür’ün yorumları şu şekilde;

1 PUAN 3 PUAN GİBİ
Maçın içinde ne kadar kötü oynarsa oynasın gol şansı buluyor Trabzonspor. Geçen maçta da Vitor ile 2-1 ken golü bulabilirlerdi. Mesele bu zaten çok kötü oynarken puan şansını bulabiliyor. Süper lig tarihinde 1 puan hiç bu kadar önemli olmamıştı. Arkadaki takımlar çok istikrarsız. Çok kaybediyorlar. Alınan 1 puan 3 puan gibi. 

SABIRLI OYUN ÖNEMLİ
Birçok hafta ideal kadrodan uzak oynadı ama kötü oynasa da kazandı Trabzonspor. Hatayspor’un futbolcuları tehdit oluşturabilecek futbolcular. Daha sabırlı bekleyerek gol atarsın. Golü yakalarsın ama Hatay gibi hücum gücü yüksek bir takıma karşı savunma zaafı gösteremezsin. Abdullah Avcı’dan sonra Trabzonspor’un doğasında da bu var. İstanbul’da Beşiktaş’ı yenerken de kendini kaybetmedi Trabzonspor. 

ABDÜLKADİR İĞNEYLE BİLE OYNAR
Abdülkadir’in sakatlığı nedir bilmem ama git ona iğneyle oynayacaksın o çocuk tereddüt etmez. Bizim zamanımızda da ben doğma büyüme Trabzonlu değilim ama Trabzonlu oyuncular kadar bize geldiklerinde “Hadi bir fedakârlık yapıp şu maçı oyna” dediklerinde hiç geri çevirmedim.  Abdülkadir de geri çevirmeyecektir. Çok zor zor bir maç çünkü.

Erman Özgür
Erman Özgür

YABANCILARI PRİM MOTİVE EDER
Trabzonspor’u tedirgin edebilecek bir oyun yok. Galatasaray Başakşehir ile Fenerbahçe de Beşiktaş ile oynayacak. Trabzonspor Hatayspor’u yenerse çok büyük avantaj yakalayacak. 
Kaybetmeden önce ligin zor fikstürünü aradan çıkardılar. Hatay ile Başakşehir kaldı. Onların da kaliteleri yüksek. Ama büyük maçların konsantrasyonları, primleri her şeyi farklı. İnanın yabancı futbolcuları primden daha fazla motive edebilecek hiçbir şey yok yoktur futbolda. Kendi gözümle şahit oldum. Artık şampiyonluk yarışında ilk yarının sonuna 9 puan farkla girmek başka 13-14 puanla girmek çok başka. O yüzden Trabzonsporlu yöneticilerin yerinde olsam şimdi verebileceğimi veririm oyuncuyla ilgilenirim.

TARAFTAR MÜCADELEYE BAKAR
Trabzonspor taraftarı mücadeleyi sever. Oyun çok keyif vermese de mücadele ediyorlar. Ben kendi dönemimden biliyorum düşmemeye oynadığımızda bile 20 bin seyirci geldi. Kadro kısıtlı, para yok ama mücadele ver. O maçlarda bizi alkışladılar. Trabzonspor taraftarı işin mücadele kısmına bakar, isteyen futbolcuyu görür. 

Şu bir gerçek Nwakaeme yokken Yusuf Sarı olmaz. Bence Hamsik biraz ileri itilmeli. Keşke Hamsik’ten iki tane olsa. Belki Bakasetas’ı sola kaydırabilir. Nwakaeme yokken üretkenliğe büyük ihtiyaç var. 

KOİTA’NIN KAFASI DEĞİŞMELİ, TRABZONSPOR NİMET

Koita’yı hoca mecbur kalınca kullanmaya başladı. Hoca “10 dakika düşünüyorduk 60 dakika oynadı, teşekkür ederiz.” diyor. İnşallah Koita’nın Trabzonspor kariyerini böyle hatırlamayız.  Koita’nın fiziğini, yeteneğini al başka bir kafayı koyarsan kafasına müthiş. Ama kafayı değiştirmek lazım. Futbola bakış açısını değiştirmek lazım. Bakın bir nimettir Kasımpaşa’da hiçbirşey yapmadan Trabzonspor’a gelmek. İnşallah onun kıymetini biliyordur. Diagne gol kralı olarak Galatasaray’a gitti, Thiam takımın en iyisi olarak Fenerbahçe’ye gitti ama sen yaptığın işi çok iyi yaparak gelmedin. Sözleşmen bitmişti, potansiyeline güvendiler, bu sana bir nimet.  Bunu ona bir tane söyleyecek arkadaşı olsa yeterli.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor