Ergin Keleş: Trabzonspor'daki özevlatlara daha çok sahip çıkılmalı

Karabükspor maçının ardından Ergin Keleş ve Hüseyin Türkmen Haber61'e konulştu

Ergin Keleş: Trabzonspor'daki özevlatlara daha çok sahip çıkılmalı

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'da Karabükspor maçında sonradan oyuna dahil olan Hüseyin Türkmen ile Karabüksporlu Ergin Keleş maçın ardından Haber61'e açıklamalarda bulundu.

Hüseyin "Benim için iyi bir sezon oldu. Öncelikle Trabzonspor çok büyük bir kulüp. Özevlat diyorlar ama bunu bize güvendikleri için diyorlar. Şuanda bizi direkt olarak oraya layık görmüyorlar. Yani biz çalışarak gerçek özevlatlar olacağız. Bunun hakkını vereceğiz. Burada oynamak zor bir şey.  Biz buna yakışır olmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

ERGİN KELEŞ: ÖZEVLATLARA SAHİP ÇIKILMALI

Bu sırada Karabükspor'un Trabzonlu forveti Ergin Keleş de röportaja dahil olarak bir "özevlat" olarak yorumlarda bulundu. Ergin " Trabzonspor'daki özevlatlara, özellikle Trabzon şehrinin ve buradaki gençlerin çok fazla sahip çıkması gerekiyor. Tribündeki gençler bu çocuklara daha çok destek olmalılar.  Bu çocuklara kıskançlık duygusuyla değil de daha çok destek veren, onların yanında olduklarını hisseden duygularla bağırmalılar. O zaman çok daha iyi olacaktır" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor