Erdal Hoş: Trabzonspor'a transfer yasağı gelebilir

Futbol yorumcusu Erdal Hoş dikkat çeken bir iddiada bulundu

Erdal Hoş: Trabzonspor'a transfer yasağı gelebilir

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig'in son haftalarıdna yakaladığı ivmeyle zirve yarışına ortak olan Trabzonspor için futbol yorumcusu Erdal Hoş transfer yasağı gelebileceğini iddia etti.

Katıldığı bir tv programında konuşan Hoş "Bir transfer yasağı ihtimali var. Daha önceki transferlerin bonservislerinin geç ödenmesi nedeniyle. Bu ceza ertelenebilir. Ancak yarım dönem ertelenebilir. Bunu devre arasında mı çekmek doğru olur sezon sonunda mı daha iyi olur, yoksa 1 yıl ertelenebilir mi  onu önümüzdeki bir kaç gün içinde anlayacak yönetim. Anladığım kadarıyla buna göre transferle ilgili konuşmalar olacak. Ceza ertelenebilir ama 1 dönem ceza çekecek gibi duruyor Trabzonspor" dedi.

Öte yandan Hoş, Ersun Yanal'ın döneminde elinde Hüseyin Türkmen gibi bir stoper olsa Yanal'ın elinin daha rahat olabileceğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler