Erce Kardeşler: "Ayaklarımızı yerden kesmek istiyorlar"

Erce Kardeşler basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor’da Uğurcan Çakır’ın yokluğunda Gaziantep FK maçında kaleyi koruyacak olan Erce Kardeşler bugün gerçekleştirilen antrenman öncesinde basınla buluştu.

Erce Kardeşler şöyle konuştu;

Çok güzel bir ortam var. Takımda ben geldiğimden beri art niyetli kötü niyetli diyebileceğim hiç kimse olmadı. Böyle herkesi çok sevdiğiniz içim takımda onların başarıları ile mutlu olabiliyorsunuz. Uğurcan kurtarması demek benim kurtarmam demek, Cornelius’un gol atması demek benim gol atmam demek. Aslında ortamdan dolayı biraz da böyle oluyor. Bir aile ortamı var. Buraya geliyoruz 4-5 saat birlikteyiz. Antrenman yapıyoruz, yemek yiyoruz hep birlikteyiz. Kan bağımız var sanki. Mili takıma giden arkadaşlarımız var onları özlüyoruz. Onlar sahada olduğunda onların mutluluğuna üzüntüsüne ortak oluyoruz. Ben de elimden geldiğince onlara yardım ediyorum.

BİLİNÇALTIMDA TRABZONSPOR SEVDASI VARMIŞ
Benim de herhalde küçüklüğümden beri bilinçaltımda bir Trabzonspor sevdası varmış herhâlde çok fazla seviyorum burayı şehri ve kulübü. İnşallah böyle devam eder ve burada uzun yıllar forma giyebilirim.

AYAKLARIMIZI YERDEN KESMEK İSTİYORLAR
Bizim de aramızda konuştuklarımız var. Ama şuan için tek hedefimiz Gaziantep maçını kazanmak. Bizim için Salı günü yok pazartesi günü var. Bizim de hayallerimiz var. Ama bunları çok fazla düşündüğünüzde ayaklarınız yerden kesilir. Maçları tek tek düşünüyoruz. Rakipleri tek tek ele alıyoruz. Havaya girmeden işimize odaklanmak istiyoruz. İyi bir başlangıç oldu. Taraftarlarımız da bize destek oldu ama onlarda çok fazla bu hayallere dalmasınlar bunlar bize zarar verebilir. İnsanlar bu şekilde bizim ayaklarımızı yerden kesmek istiyorlar buna müsaade etmesinler. Biz Gaziantep maçını kazanıp serimizi sürdürmek istiyoruz

Uzun süredir oynamadığım için hazırlanmam gerekiyor. Maçı kafamda oynamaya çalışıyorum. Uzun süredir oynamamanın verdiği özgüven kaybı demeyelim de form seviyesi var. Oynadıkça artıyor. Her antrenmanı maç gibi oynayarak bu hafta içi her akşam yattığımda maçta karşıma neler çıkabilir diye düşünüyorum. Maçta da en azından ani bir şekilde karşıma geldiğinde anında reaksiyon verebiliyorum. Ben bu şekilde hazırlanıyorum. Biraz daha özel hazırlanıyorum çünkü uzun zamandır oynamıyorum.
Takım arkadaşlarımız milli takımda oynadıklarında tabi ki daha çok gururlanıyoruz. Ama orada önemli olan milli takımın başarısı kim oynarsa oynasın.

HAYALLERİMİZİ İÇİMİZDE YAŞIYORUZ
Beşiktaş maçı bence bizim için normal bir maçtı ama son dakika golü her zaman ayrıdır ve ekstra mutlu eder. Rakibimizle aramızdaki farkı korumak açısından da önemliydi. Bizim için özel bir gündü. Deplasmanda olmak daha da keyifli. Hayallerimizi inceden inceden kendi içimizde yaşıyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler