Enzo Perez'den Trabzonspor'a kötü haber

Türkiye'ye davet edilen Enzo Perez'den Trabzonspor'a olumsuz yanıt geldiği öne sürüldü

Enzo Perez'den Trabzonspor'a kötü haber

Trabzonspor'un transfer listesinde yer alan Arjantinli önlibero oyuncusu Enzo Perez'den kötü haber geldi...

Teklifi reddetti
Arjantin basınında yer alan son dakika haberlerine göre; 34 yaşındaki tecrübeli oyuncu, bordo-mavili takımdan gelen transfer teklifi reddetti ve River Plate'te kaldı.

Gallardo ve ailesi baskı yaptı
Özellikle River Plate teknik direktörü Marcelo Gallardo'nun oyuncuya olan baskısı ve Perez'in ailesinin Arjantin'den ayrılmak istememesi üzerine Arjantinli oyuncunun Trabzonspor'dan gelen transfer teklifini reddettiği belirtildi. 

Kaptanlık verilecek
Ayrıca Marcelo Gallardo, takım kaptanı Leonardo Ponzio'nun sezon sonu takımdan ayrılacak olmasından dolayı takım kaptanlığını da Perez'e vereceği öğrenildi. 

Trabzonspor'un teklifi
Bilindiği üzere Fırtına, Perez'e 1.3 milyon Euro, 250 bin Euro maaş ve 1.5 yıllık teklif sunmuştu, tecrübeli oyuncu ise 2.5 yıllık mukavele istemişti.

River Plate kariyeri
Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2023 yılına kadar devam eden 34 yaşındaki önliber oyuncusu River Plate ile çıktığı 110 maçta 3 gol ve 3 asist kaydetti.

Ajansspor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
37 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler