Engin Baytar: Trabzonspor'dayken herkes bizden korkuyordu

Trabzonspor'un eski futbolcusu Engin Baytar açıklamalarda bulundu

Engin Baytar: Trabzonspor'dayken herkes bizden korkuyordu

Engin Baytar, Galatasaray ve Trabzonspor'daki günlerine dair kariyer anılarını anlattı.  Engin, Trabzonspor'dayken her rakibin kendilerinden korktuğunu ama yönetimin kadroyu bozduğunu söyledi.

İşte Engin Baytar'ın açıklamaları

"TRABZONSPOR'DAYKEN HER RAKİP BİZDEN KORKUYORDU"

Trabzonspor'da forma giydiğim o çok iyi kadroda rer rakip bizden korkuyordu. Hepsi ama. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray da bizden çekiniyorlardı. Çok iyi bir kadromuz vardı. Yönetenler çok iyiydi. Trabzonspor'un en büyük düşmanı hep kendi yönetenleri oldu. Çok iyi kadroyu bozdular. Resmen şampiyon olmasını istemediler. Tabi ki başka engeller, düşmanlar da var ama en büyük düşman kendi yönetenler oldu. 

"FENERBAHÇELİ FUTBOLCULAR BİRBİRLERİNE YALVARIYORDU"

Galatasaray'da Fatih Terim varken hiç vazgeçmeyen bir takım vardı. Kadıköy'de Fenerbahçe'nin 2-0 öne geçtiği derbide, 2-2 olunca bayram havası birden cenaze evine dönmüştü. Fenerbahçeli futbolcular birbirlerine yalvarıyor geri gel, ileri çıkma diye. Allah'ınızı severseniz ileri çıkmayın diyorlardı."

"ALEX'İ KADRODA GÖRMEYİNCE ŞAMPİYONUZ DEDİK"

Kadıköy'deki şampiyonluk maçında Alex oynamadı. Kim oynatmadı? Aykut Kocaman oynatmadı. Alex gibi bir futbolcuyu böyle maçta nasıl oynatmazsın? Nefret bile etse oynatmak zorundasın. Bizim ekmeğimize yağ sürdü. Şampiyonluk mu yoksa kendi egon mu? Biz maçtan önce kadrolara bir baktık. Alex kadroda yok. Şampiyonluk hayırlı olsun dedik. (L1 Üçgen)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor