Emmanuel Mas'a talip var!

Trabzonspor'un sol beki Mas'a Arjantin'in köklü kulübü talip.

Emmanuel Mas'a talip var!
Geçtiğimiz sezonun devre arasında Trabzonspor'un San Lorenzo'dan kadrosuna kattığı Emmanuel Mas'a ülkesinden ciddi bir talip çıktı. 2018 yılında çok kuvvetli bir kadro kurmayı hedefleyen Boca Junors, sol bek transferini de Trabzonspor'dan yapmak istiyor. Arjantin basınında yer alan haberde, 2018 planları içinde Boca Junors'un Emmanuel Mas'ı kadrosuna katmak istediği ve devre arası transfer döneminde Trabzonspor'un kapısını çalacağı belirtildi.

Boca Junors'un Trabzonspor'dan olumsuz bir yanıt alması halinde Sporting forması giyen Jonathan Silva'ya yöneleceği de belirtildi. Bu sezon Trabzonspor formasıyla 15 resmi maça çıkan Mas'ın bordo-mavili ekiple 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Trabzonspor, geçen sezon ortasında Mas için San Lorenzo'ya 1,5 mlyon euro bonservis ödemişti. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor