Ekuban Trabzonspor'da kalacak mı?

Trabzonspor'da Ekuban maçın ardından Haber61'e konuştu

Ekuban Trabzonspor'da kalacak mı?

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un Ganalı futbolcusu Caleb Ekuban Erzurumspor'u 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Haber61'e açıklamalarda bulundu

Ekuban "Gol atabileseydim daha iyi olacaktı. Tabi şaka yapıyorum ama sahada elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. 3 puanla eve döndüğümüz için mutluyuz." dedi. Hedeflerinin Avrupa kupaları olduğunu söyleyen Ekuban " Hedefimiz maçlarımızı kazanıp Avrupa'ya daha rahat gidebilmek. Alttakilerle arayı açmak üstekilere yaklaşmak. Ligi tanıyoruz ve biliyoruz ki her takım her takımı yenebiliyor biz maçlarımızı kazanıp yolumuz devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen Ekuban geleceği ile ilgili sorya ise "Hedefim sezon sonuna kadar oynayabildiğim kadar maç oynayıp alabildiğim kadar süre alabilmek. Sezon sonu duruma bakacağız." şeklinde yanıt verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor