Ekuban'nın Kayserispor maçı hikayesi duygulandırdı

Trabzonspor'un golcü futbolcusu Ekuban izinli olmasına rağmen Maça çıktı ve golünü attı.

Ekuban'nın Kayserispor maçı hikayesi duygulandırdı

Haber61 – Spor Servisi

Trabzonspor Kayserispor'u deplasmanda 2-0 mağlup ederken, karşılaşmanın en çok konuşulan ismi hafta içi annesini kaybeden ve Kayseri karşına çıkıp golünü atan Ekuban oldu. 

Ekuban hakkında maç sonu ilginç bir bilgiye ulaşıldı. Teknik Direktör Ünal Karaman Ekuban'a izin vermesine rağmen golcü ismin Trabzon'a dönerek Kayseri maçında oynamak istediğini bildirdiği öğrenildi.

Bu sorunun sorulduğu Ekuban "Ben takım arkadaşlarımın desteğini bu kadar bhissedince, beni aradılar, mesaj çektiler, kendimi mutlu hissettim. Buraya katılmak istedim, takıma katılmayı istedim. Ben arkadaşlarımı mutlu etmeye çalışan biriyim.Benim için zor bir akşam oldu ama annemin her zaman beni desteklediğini düşündüğünüz zaman onu ancak böyle onore edebilirdim.Dönüş uçağına girdiğim andan itibaren aklımda sadece gol atmak ve bunu anneme hediye etmek istemiştim. Tanrıya şükür bunu yaptım. Annem yaşarken bunu hiç düşünememiştim. Tanrının bir planı vardır ve bunu değiştiremezsiniz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor