Ekuban kalacak mı? Ağaoğlu'ndan flaş sözler!

Trabzonpor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Caleb Ekuban Ve Ünal Karaman' hakkında özel açıklamalarda bulundu.

Ekuban kalacak mı? Ağaoğlu'ndan flaş sözler!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Başkan Ağaoğlu,Trabzonspor'un Ganalı futbolcusu Calep Ekuban ve teknik direktör Ünal Karaman ile ilgili de şunları söyledi;

"Satın alma o Şimdi şöyle başlayalım Ekuban ne olacak? Ekuban'ın 31 Mayıs'a kadar opsiyonu var, 25 Mayıs'a geldik de bir şey belli olmadı mı bu soru soruluyor? Daha mart ayındayız. Ekuban ile 31 Mayıs'a kadar Trabzonspor Kulübü opsiyonunu kullanma hakkına sahip. Ben böyle bir rahatlığın içerisindeyken, önümde çözmem gereken ciddi problemler varken şimdi 31 Mayıs'ta kullanacağım bir opsiyonu bugünden kamuoyunda tartışılmasının gerekliliğini anlamış değilim. Aynı şekilde Ünal Hoca ile... Sezon sonuna kadar sözleşmemiz var. Ünal Hoca çalışıyor. Hiç gitmeyecekmiş gibi çalışıyor ama bu Türkiye'de oturmuş bir şey, eğer sözleşmesine 3-5 ay kala yenilenmezse konuşmalar oluyor. Ben 1 senelik sözleşme yapmışım daha onun 7 ayını kullanmışım. Geriye 5 ay var, sıkıntı nerede yani. O süreç geldiği zaman konu konuşulacak ve karar verilecek. Üstelik tek taraflı bir karar değil, bakalım Ünal Hoca ne düşünüyor? Diyelim ki çok farklı bir kulüpten, daha farklı bir teklif aldı..."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor