Ekuban'dan İngiliz taraftarlara yanıt

Ekuban maç sonunda konuştu

Ekuban'dan İngiliz taraftarlara yanıt

Trabzonspor'un Balıkesirspor'u 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından ilk golü atan Celeb Ekuban açıklamalarda bulundu.

Ekuban iyi bir sonuç aldıklarını belirterek "Daha fazla gol de atabilirdik. İkinci maçta da elimizden geleni yapıp kazanmak istiyoruz. Futbolda oynadıkça kendine özgüveniniz gelişiyor. Ben de daha fazla süre aldıkça daha fazla kendimi göstermeye çalışacağım. Kendi adıma da gelişebilmek için elimden geleni yapacağım." dedi.

Sezon başında Trabzonspor'a gelirken Leeds United taraftarlarının kendisini eleştirdiğini ancak bordo mavililerdeki performansıyla pişman olup geri istemeleri hakkındaki görüşü sorulan Ekuban "Futbol böyle birşey ne yazıkki. Bir gün göklerdeyken bir gün yerlerde olabiliyorsunuz ve yerden yere vurulabiliyorsunuz. Geçen yıl çok kötü sakatlıklar geçirmiştim bu yıl daha iyi olmaya çalışıyorum." şeklinde yanıt verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor