Ekrem İmamoğlu Trabzonspor'un ertelenen bayramlaşma töreni için ne dedi?

Ekrem İmamoğlu Haber61'in sorularını yanıtladı. İmamoğlu, gündemin ilk maddesi olan Trabzonspor'un bayramlaşma töreninin ertelenmesine ilişkin konuştu

Ekrem İmamoğlu Trabzonspor'un ertelenen bayramlaşma töreni için ne dedi?

Haber61 Haber Servisi - Özel 

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu bayram dolayısıyla memleketi olan Akçaabat ilçesine gelmişti. Bugün düzenlenen ASKF bayramlaşma törenine katılan İmamoğlu burada Haber61'in sorularına yanıt verdi.

Bugün gerçekleştirecelği açıklanan ancak dün ertelenerek son güne bırakılan Trabzonspor'un bayramlaşma töreni hakkında "kasıtlı bir erteleme" iddialarına yanıt veren İmamoğlu  "Ben Trabzonsporluyum. Trabzonspor yönetiminde şimdi arkadaşlar var, hepsi gelir geçer. Ama Trabzonspor geçmez. Bugün bayramlaşmadan sonra oaraya geçme niyetim vardı, olsun. Bana davet teklifi gelmesine gerek yok ben divan üyesiyim Trabzon’da olduğumda Trabzonspor'da bayramlaşma varsa giderim. Ama ertelenmiş neden ertelendiğini bilmiyorum." ifadelerini kullandı.

Ertelemenin Ünal Karaman'ın imza töreni için yapıldığı açıklaması yapıldığının belirtilmesi üzerine İmamoğlu  "Ünal hoca çok başarılı oldu. Benim için yeri çok ayrı. Bu sene başarılı olmasını çok itemiştim. Bunu da başardı. Yolu açık olsun. Her zaman onun yanındayım." dedi.

Son olarak Trabzon'da güzel bir bayram geçirdiğini ifade eden İmamoğlu  "Tüm hemşerilerimin bayramını kutluyorum. Bu tadı yıllar sonra burada tattım. Pek gelemiyordum. Bu sefer nasip oldu. Doğum günüm ile bayramın ilk günü aynı güne denk geldi. Ana ocağımda çok keyifli bir gün geçirdim. Ayrıca Trabzonspor’a bol şampiyonluklu yıllar diliyorum."şeklinde konuştu.

Kaynak gösterilmeden kullanılamaz

imamoğlu trabzonda konuştu

örs

torun

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor