Ekin Uzunlar: Trabzonspor bizim hafta sonu eğlencemiz değil hayat felsefemizdir

Ünlü sanatçı Ekin Uzunlar Trabzonspor Fenerbahçe maçı öncesinde Haber61'e konuştu

Ekin Uzunlar: Trabzonspor bizim hafta sonu eğlencemiz değil hayat felsefemizdir

Trabzon'un tanınan sanatçılarından Ekin Uzunlar, Trabzonspor Fenerbahçe maçı öncesinde Akyazı'da Haber61'e açıklamalarda bulundu.

Başarılı sanatçı, pandemi döneminde müzisyenlerin yaşadıklarını dile getirirken "Bütün müzisyenlerin pandemide çektiğimiz zorlukları bizde çektik. Biz 10 15 kişilik bir ekiptik Pastayı beraber bölüştük. Ne yapalım dedik. Evde oturduk beste yaptık Youtube da projeler yaptık. Ama bu maskeleri taktığımız sürece ve aşımızı oldukça normal dönüyoruz. Çok zorluklar çektik. İnsanlara yarımcı olmaya çalıştık. Varsa ortada bir pasta bölüşeceğiz." dedi.

Maç hakkındaki düşüncelerini paylaşan Ekin Uzunlar  "Hamsik’in olmaması beni üzdü. Hamsik’in büyük maçlarda iyi oynadığını biliyoruz. Futbolcularımızın çoğu ile konuştuk onlar da yenmek için sahaya çıkacak. Trabzonspor bizim hafta sonu eğlencemiz değil hayat felsefemizdir."ifadelerini kullandı.

Haber61 Spor Servisi
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor