Ekin Uzunlar'dan Trabzonspor taraftarına marş müjdesi

Trabzonspor'un Gaziantep FK galibiyeti sonrasında Ekin Uzunlar Haber61'e konuştu

Ekin Uzunlar'dan Trabzonspor taraftarına marş müjdesi

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor’un Gaziantep FK’yı 3-0 yendiği maçı tribünde takip eden ünlü sanatçı Ekin Uzunlar karşılaşmanın ardından Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Taraftara marş müjdesi veren Ekin Uzunlar şöyle konuştu;

Trabzon’da izlediğim 15 maç var, hiçbirinde mağlubiyet yok ben de namağlup gidiyorum. Trabzonspor ilk yarıda işi bitirdi. İlk başta bir panik vardı. Hamsik, Bakasetas, Uğurcan yok. Ama kalemizde gençlerimiz de iyi.  Trabzonspor eksik olsa bile her türlü mücadelesini veriyor, bu sene bizlere şampiyonluk gösterecek inşallah. Benim de taraftarlara sözüm olsun şampiyonluk bestesini yapacağım. Ben bunu uzun bir süre sonra düşünüyordum, kaliteli bir şey olmasını istiyorum. Biz bu hayattan göçüp gittiğimizde de gençlerin söylemesini istiyorum.  Popülerlik değil bir marş yapmak istiyorum. Trabzonspor defterinde benim de imzam olsun istiyorum. Taraftar bugün harikaydı. 

Ömür’ün golü inanılmazdı. Gole şaşkınlıktan sevinemedik. Helal olsun, onu çok seviyoruz. Allah izin verirse bu sene o kupayı müzemize götüreceğiz. Bütün maçlara gideceğim inşallah böyle de bir totem yaptık
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor