Edgar Ie Trabzonspor'a dönecek mi?

Edgar Ie geleceğe yönelik açıklamalarda bulundu ve Trabzonspor'a dönme konusunda konuştu.

Edgar Ie Trabzonspor'a dönecek mi?

Trabzonspor'un geçtiğimiz yaz Lille'den Yusuf Yazıcı transferine karşılık bedelsiz olarak kadrosuna kattıktan sonra Feyenoord'a kiraladığı Edgar Ie, transfer süreci ve Bordo Mavililer'e geri dönüp dönmeyeceğiyle ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Algemeen Dagblad gazetesinin sorularını yanıtlayan 25 yaşındaki Portekizli stoperin röportajından öne çıkanlar bölümler şu şekilde:

"Trabzon şehrini görme şansım hiç olmadı. Kontratımı Paris'te imzaladıktan sonra Feyenoord'a kiralandım. Utrecht ile oynadığımız maçta sahaya çıktığım vakit takım arkadaşlarımın hepsini tanımıyordum. Herkesin elini sıkmıştım ama arka arkaya 20 kişinin elini sıktığınızda hepsinin ismini hatırlayabilir misiniz ki? Ancak özürlerin bir önemi yoktur.

Stadyumdaki taraftarlar benim adımı biliyordu. Bu, harika bir tecrübeydi. Tezahüratlarda sürekli adımı haykırdılar. Bu da beni çok iyi hissettirdi. Elbette herkesle iletişim kurabiliyorsanız bu, işinizi daha da kolaylaştırır. Saha dışında Marcos Senesi, Eric Botteghin, Leroy Fer, Luis Sinisterra ve Renato Tapia ile görüşüyorum. Hem İspanyolca hem de Portekizce biliyorlar. Barcelona ve Villarreal'de oynadığım için ben de İspanyolca biliyorum. Dolayısıyla endileşenmenize gerek yok, buraya alışacağım. 

Önümüzdeki yaz Trabzonspor'a dönüp dönmeyeceğim konusunda bir fikrim yok. Geleceğin ne getireceğini bilemezsiniz. Sözleşmeye bakarsanız sezon bitiminde Trabzonspor'a gitmek zorundayım. Ancak burada kalmanın da benim için bir ceza olduğunu düşünmüyorum. Tam tersine Feyenoord'da kendimi çok mutlu hissediyorum."

Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor