Duran toplar Baker'a emanet

Trabzonspor'da attığı frikik golüyle kendisine hayran bırakan Baker artık duran topların sahibi olacak.

Duran toplar Baker'a emanet

Ankaragücü maçında frikikten attığı müthiş golle Fırtına’yı zafere taşıyan Lewis Baker, kalitesini ispatladı. Trabzonspor’da bundan sonra serbest vuruşları İngiliz yıldız kullanacak.

Sezon başında Eddie Newton’un raporu doğrultusunda Chelsea’den kiralanan Lewis Baker, Abdullah Avcı’nın da güvendiği isimlerden biri oldu. Erzurumspor mücadelesinde kilit paslar atıp, bir de net fırsat yakalayan İngiliz yıldız, Ankaragücü deplasmanında kilidi çözen isimdi.

Başarılı futbolcu, Başkent’te ilk frikiği Abdülkadir Ömür’e bıraktı, ikincisini ise kendisi kullandı... Baker 25 metreden kaleye 95 km. hızla adeta füze yolladı ve ağları havalandırdı. Geldiği günden bu yana Malatya maçı hariç eleştirilen tecrübeli futbolcu, kalitesini ispatlarken, artık duran topların da sahibi oldu. Abdullah Avcı, kaleye uzak-yakın farketmeksizin serbest vuruşları Baker’a kullandıracak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor