Dünyaca ünlü teknik adan Yusuf'u radarına aldı

Dünya devin hocası Yusuf Yazıcı'yı radarına aldı.

Dünyaca ünlü teknik adan Yusuf'u radarına aldı

Trabzonspor'da 50. yılda şampiyonluk hedefi koyulurken, geçtiğimiz sezonun parlayan isimlerinden  Yusuf Yazıcı için  Liverpool iddiası geldi. Ada temsilcisinin radarında bulunan Yusuf konusunda bir girişimin olabileceği duyuruldu.


KLOPP'UN TRANSFER GÖZDESİ

İngiliz basınında yer alan özel habere göre, Liverpool'da sürpriz bir transfer hedefi var, Trabzonspor'dan Yusuf Yazıcı... Geçen sezon yaptığı çıkışla  Avrupa'da birçok takımın dikkatini çeken ve A Milli Takım'a kadar yükselen Yusuf'un menajer Jürgen Klopp'un radarında olduğu kaydedildi.

Yusuf Yazıcı ile Mesut Özil'in aynı menajere sahip olduğu hatta geçen sezonun sonlarında Arsenal'in gündemine girdiği bildirilirken, Manchester United, Lyon ve PSV'nin de Trabzonspor'un maçlarına birçok kez gözlemci gönderdiği duyuruldu.

Trabzonspor bu sezon Yusuf Yazıcı'yı göndermeye sıcak bakmazken, 15 Milyon Euro seviyesinde gelebilecek tekliflerin ise değerlendirilebileceği kulislerde konuşulmaya başlandı.

MUHARREM USTA'DAN YUSUF YAZICI AÇIKLAMASI

Burak Yılmaz'ın imza töreninin ardından  Yusuf Yazıcı hakkında açıklamalarda bulunan  Muharrem Usta ise, "Yusuf Yazıcı'nın gelecekte iyi bir oyuncu olacağına inanıyoruz ama o daha 20 yaşında, küçük bir yaş değil ama yapması gereken daha çok şey var. Bu sene geleceği belirlenecek, 50. yılımızda ondan çok şey bekliyoruz.  Trabzonspor ile birlikte Yusuf'un da başasısı olursa, dünyanın en iyi kulüplerinde oynayabilecek bir oyuncu" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler