Dovbyk'in menajerinden Trabzonspor sözleri

Artem Dovbyk'in menajeri futbolcusuna Trabzonspor'un ilgisi olduğunu doğruladı

Dovbyk'in menajerinden Trabzonspor sözleri

Ukrayna ligi ekiplerinden Dnipro'da forma giyen golcü futbolcu Artem Dovbyk'in menajeri, Ukrayna basınına oyuncusunun transferine ilişkin konuştu. İşte o sözler...

Artem'in Türkiye Ligi'ne olası transferiyle alakalı tüm spekülasyonlara son vermek istiyorum. Nitekim geçtiğimiz yıl, tüm Türk devleri Dovbyk'e ilgi gösterdi. Bu kulüplerin yönetimleriyle iyi ilişkiler geliştirdi. Dnipro da bu ilginin farkında. Ancak şu aşamada transfer söz konusu değil. Şu anda Türkiye'de ama transfer müzakereleri için değil. Dnipro için kampta. Dovbyk, yoluna bildiği şekilde devam etmek istiyor. Başarılar kazanmak isteyen, yarışmacı bir kimliğe sahip. Son 1 yıldır Trabzonspor, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Artem ile ilgilendiğini doğrulayabilirim. Bu kulüplerin idarecileri, Artem'i canlı izlediler. Yöneticilerle özel bir iletişimim vardı ancak oyuncum bu aşamada Süper Lig'e girmek istemiyor.  Avrupa'nın 5 büyük liginden ilgilenen var. Şimdi takım ismi vermek istemiyorum ama sadece Torino'nun ilgisinin doğru olduğunu söyleyebilirim.

Fotomaç

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor