Dorukhan Toköz Haber61’in sorularını cevapladı! “Avrupa hedefim hep vardı ama…”

Dorukhan Toköz Haber61’in sorularını cevapladı.

Trabzonspor’un başarılı oyuncusu Dorukhan Toköz, Avrupa hedefinin hep olduğunu belirterek, kendisi ile ilgilenen takımlar olduğunu ancak Trabzonspor’da mutlu olduğunu söyledi.

Haber61’in sorularını cevaplayan Dorukhan, ilk yarıdaki Antalya maçında kendi kalesine attığı golle mağlup olmalarının kendisini çok üzdüğünü, şampiyon oldukları Antalya maçında ise attığı golle şampiyonluğun gelmesine çok sevindiğini belirtti.

Eğlendikleri gece hakkındaki haberlerle ilgili konuşan Dorukhan, “umurumda değil. İzinliydik, hakkımızdır diye düşünüyorum” dedi.

Dorukhan’dan Haber61’e transfer açıklaması! “Avrupa hedefim hep vardı ama…”

İşte Dorukhan’ın Haber61’e verdiği o röportaj…

“HARİKA BİR SEZON GEÇTİ BENİM İÇİN”

Buraya geleden 2,5 ay önce bir sakatlık yaşamıştım. Sonrasında sakatlık sıkıntım geçmişti. Geldiğimde de buraya bir an önce adapte olmak için, katkı vermek için, normalde bir futbolcu geldiğinde 2-3 hafta idman programı yapar ve sonra takıma dahil olur. Ama hoca beni bildiği ve bende kendimi bildiğim için direk dahil olmak istedim. Sezonun başlamasına az bir döne kalmıştı, geç gelmiştim. Benim ısrarım sonrası hocada beni kırmadı ve direk takımla antrenman yapmaya başladım. O zaman da takım antrenmanı farklı olduğu için küçük bir sakatlık yaşamıştım. Ondan dolayı 45 haftalık bir süreç geçti. Sonra iyi bir tedavi yöntemiyle 1 hafta içinde kurtulmuştuk. Oynamaya başladım. Harika bir sezon geçti benim için, Trabzonspor için. O nedenle çok mutluyum.

EN ÇOK ÜZEN VE EN MUTLU OLDUĞU ANLAR

En çok üzüldüğüm Antalyaspor maçında benim ayağıma çarparak kendi kaleme attığım goldü. Bu beni çok üzen andı. İlk mağlubiyetimizi almıştık. İstemsiz de olsa bunlar futbol içinde var olan ve normal şeyler ama benim başıma gelmesi, kendi kaleme attığım golle yenilmemiz benim canımı çok sıkmıştı. En mutlu olduğum anda Antalya maçında benim attığım golle düdük çalınca şampiyon olmamızdı. O mutluluk benim için en güzel andı.

“SOYUNMA ODAMIZ ÇOK İYİDİR”

Bizim soyunma odamız çok eğlencelidir. Beraber şarkılar söyleriz, danslar ederiz. Maçtan önce her oyuncu stresli olur, bu da bizim stresimizi aşağıya çekiyor. Abdüşle dans ederiz, Uğurcan bir şarkı açar bağırarak söyleriz. Erce olsun, diğer çocuklar olsun, çok iyi bir soyunma odası vardır bizde. Antrenmanlarımızda da hocalarımızın yaptığı çok iyi analiz çalışmalarımız olur. Onu çok iyi şekilde uygularız. Maçta da bunları uyguluyoruz. Bu analizler ve çalışmalar sayesinde buraya kadar gelip şampiyon olduk. Antrenman ne kadar iyiyse, ne kadar iyi çalışıyorsak, rakibi ne kadar iyi çözüyorsak maça da bu yansıyor. Hem antrenman hem soyunma odası çok iyi bizim için.

“TAKIMIN EN EĞLENCELİ İSMİ BENİMDİR”

Takımın en eğlenceli oyuncusu benimdir herhalde. Kameralar önünde olmasa da benimdir. Geçen şampiyonluk kutlamasında beraber yemeğe gittik, orada olsun, soyunma odasında olsun, ben çok severim eğlenmeyi ve arkadaşlarımla vakit geçirmeyi.

“BEN BİRAZ NEFES DARLIĞI ÇEKTİM AMA…”

Ben Uğurcan’a maçtan önce, bu maç şampiyon olacağız. Ben sağ bek oynayacağım. Dedim ki; ikinci yarı sağ tarafta çıkışa yakın tarafta oynamam lazım dedim. Oradan taraftarlar sahaya girerken çabuk çabuk kaçarım diye düşünmüştüm. Sonradan konuştuğumuzda, uzun zaman sonra şampiyon olacağımız için bu anı da yaşamamız gerektiğini düşündük. Bir kalabalık, izdiham olacağını biliyorduk. Ama normal. Hep beraber kutlayacaktık. Uğurcan’a söyledim, o da benim dediğimi yaptı. Ben çıkışa yakın taraftaydım ama şampiyon olduktan sonra takım arkadaşlarımın yanına koştum. Bir 10 kişi hep beraber sevinmeye başladık. Bundan bir 15 saniye sonra ben hala onlarla sevindiğimi sanırken baktım yanımda tanıdık kimse yok. Çocukların hepsini çekmişler yavaş yavaş uzaklaşmış. Ben biraz nefes darlığı çektim ama kendimi savunabiliyordum. Sonra havaya kaldırdılar. Eğlence, kutlama falan sonra içeri girdik.

AVRUPA HEDEFİM HEP VARDI AMA FİKİRLERİM DEĞİŞTİ

Ben Avrupa hedefi hep olan bir futbolcuydum. Beşiktaş’tayken de buraya gelirken de Avrupa’ya gitmek istiyordum. Buraya gelirken aslında biraz fikirlerimin değiştiğini gördüm. Türkiye’de çok mutluyum, ülkemi çok seviyorum, o nedenle burada futbol oynamanın aşağı kalır bir yanı yok. Çok mutluyum. Şuanda da ilgilenen soran eden takımlar var ama şuanda Trabzonspor’a mutluyum. Kariyer planlamam ileride ne gösterir bilmiyorum ama ben daha çok günü yaşamayı tercih ediyorum. Şampiyon olduk. Şampiyonlar Ligi ön elemesi oynayacağız, inşallah gruplara kalacağız. Yine şampiyonluk mücadelesi vereceğiz. Gider miyim bilmiyorum ama şuan burada mutluyum.

Dorukhan’dan Haber61’e transfer açıklaması! “Avrupa hedefim hep vardı ama…”

“MEYDANDAKİ KUTLAMALARDA OLMAK İSTERDİM”

Şampiyonluk kutlamasında meydanda olmak istedim. Çok güzeldi. Beraber yapılan ışık şov çok hoşuma gitmişti. Dünyada viral oldu zaten. Meydanda hiç kimsenin tanımadığı bir yerde, Uğurcan, ben, Abdüş diğer çocuklar, bütün takım orada olacak ama kimse bizi tanımayacak. Hep beraber orada eğlenmeyi çok isterdik. Taraftarların arasına karışıp flaşlarla bağıra bağıra eğlenmeyi isterdim.

“ABDULLAH HOCA ÇOK İYİ İNSAN VE HOCA”

Ben Abdullah Hoca’ya çok saygı duyarım. Çok çok iyi bir hoca ve o kadar da iyi, çok iyi bir insan. O yüzde başarılı. Çok seviliyor. Çok iyi bir hoca çok iyi bir insan. Sahaya çıkmadan önce bizi çok iyi motive ediyor. Yapmamız gereken son rötuşları söylüyor. Sonra iyi bir konuşma yapıyor. Sonra bir futbolcu konuşma yapıyor. Ben hiç konuşma yapmadım çünkü gülerim diye düşündüğüm için. Ben gülerim takımın motivasyonunu bozarım. Genelde Uğurcan konuşur. Baya bizi gaza getiren konuşmalar yapıyor, sonra sahaya çıkıyoruz.

TAKIMIN EN SUSKUNU TRONDSEN

Takımın en suskun ismi bence Trondsen. Çok az konuşuyor.

“ALTAY MAÇI ÇOK GÜZELDİ BİZİM İÇİN”

Altay maçında atmosfer çok iyiydi. Besteler söylendi. Şampiyon olup gitmiştik, bizim içinde çok güzeldi. Hatta oynayacağız mı, oynamayacağız mı belli değildi. Oynamayı çok istiyordum ama biraz yorgunluğum da vardı. Bu atmosferi bir daha nerede bulacağınızı bilemezsiniz. 70 Bin kişinin önünde şampiyon şekilde sahaya çıkıyorsun. Oynamadım, sonradan oynamak nasip oldu. Riske atmayacaktık yorgunluktan dolayı. Ama yine de o sahaya çıkmış bulundum. Çok güzeldi bizim için.

Dorukhan’dan Haber61’e transfer açıklaması! “Avrupa hedefim hep vardı ama…”

“AHMET ÇALIK FUTBOL CAMİASINDA GÖREBİLECEĞİNİZ EN İYİ EN TEMİZ KALPLİ İNSANLARDAN BİR TANESİYDİ”

Ahmet Çalık formasıyla çıkmanın planını önceden yapmıştım. O nedenle kazanmayı çok istiyordum. Futbol camiasında görebileceğiniz en iyi en temiz kalpli insanlardan bir tanesi. Ben sakatlandığımda çok yanıma gelmişti. İyi bir ilişkimiz vardı. Onun sezonunda şampiyon olduktan sonra onu anmadan olmazdı. En azından görüp dua edenler olmuştur. O nedenle anmak istedim.

“UMURUMDA DEĞİL, İZİNLİYDİK, EĞLENDİK, HAKKIMIZDIR”

Uğurcan Çakır ve Arda Akbulut ile İstanbul’a eğlendikleri gece ile ilgili yapılan haberler hakkında düşüncelerini sorduğumuz Dorukhan, “İstanbul’daki yemek sonrası çıkan haberler açıkçası umurumda olmadı. Şampiyon olduk, hocamız izin verdi. Hocamız isin verdikten sonra, bütün sene stres, yorgunluk çekiyoruz. Gittik biraz eğlendik. Yemeğimizi yedik, otelimize geçtik. Abartılacak bir şey de olmadı. Güzelce eğlendik, geçtik. İzinliydik, hakkımızdır diye düşünüyorum. Çocukların hakkıdır diye düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

“DUALARINI EKSİK ETMESİNLER”

Son olarak taraftara neler söylemek istediğini sorduğumuz Dorukhan, “Teşekkür ediyorum herkese, dualarını eksik etmesinler” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor