Dönüş sorularına Burak Yılmaz'dan yanıt!

Adı sıkça Trabzonspor'la anılan Burak Yılmaz dönüş iddialarına yanıt verdi

Dönüş sorularına Burak Yılmaz'dan yanıt!
Trabzonspor'da gol kralığı yalayan ve son dönemde adı sıkça bordo mavili takımla anılan Burak Yılmaz, "Çin Halk Cumhuriyeti'nden dönecek mi" sorularına yanıt verdi.

Beijing Guoan forması giyen ve 6 maçta 6 gol atan Burak Yılmaz Beyaz TV'de yaptığı açıklamada,  ". Zorlanıyorum ya da zorlanmıyorum dersem bir yere çekilir. Futbolun dili tüm dünyada bir. Antrenmanda bile gol atmak kolay değil. Kıyaslama yapmak istemiyorum. Çin Ligi Türkiye Ligi ayarında olmasa da, 2-3 sene sonra o ligi geçecek durumda. Antrenmanda bile gol atmak kolay değil. Kıyaslama yapmak istemiyorum. Türkiye Ligi’ne yaklaşacak bir lig var burada. Türkiye’yi tabi ki özlüyorum. 2 tane kızım var. Ailemi özlüyorum. Tabi ki insan özlüyor. Ben bir de yakın bir yerde değilim. Çok uzaktayım. Ayrı bir zorluğu var. Ama çok problem değil. Bunlardan yakınacak bir insan değilim. İşimi yapıyorum. Çok fazla yakınacak değilim. Bir gün dönmeyi düşünüyor musun sorularına cevap vermek istemiyorum. Durduk yere gündem oluşturmak istemiyorum. İnsanlar sever sevmez. Oradayken çok eleştirildim. Bunları boşverelim. Şu anda zor durumda kalacak sorular soruyorsunuz. Lütfen röportajı burada bitirelim. Herkese selamlar." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor