Doğan Erdoğan Trabzonspor'dan neden ayrıldı? Ağaoğlu açıkladı

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan flaş Doğan Erdoğan açıklaması.

Doğan Erdoğan Trabzonspor'dan neden ayrıldı? Ağaoğlu açıkladı

Trabzonsor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Süper Lig'in ikinci haftasında Yukatel Denizlispor ile karşılaşacak bordo-mavili takımın Trabzon Havalimanı'ndan Denizli'ye hareketi öncesinde gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu, sınırlı bütçe ve sınırlı gelirlerle şampiyonluk mücadelesi verdiklerinin altını çizerek, şu değerlendirmede bulundu:

"Bir oyuncu aldık dün. İnsanlar şunun farkındalar. O oyuncuyu transfer limitleri çerçevesinde kadroya dahil etmek için Doğan Erdoğan ile kontratı karşılıklı feshetmek zorunda kaldık. Boşalttığımız takdirde alabiliyoruz. Tescil ettiremiyoruz oyuncuyu. Bugün yoğun şekilde sosyal medya hesaplarında, Elneny ile her konuda anlaşılmış, protokol imzalanmış ama yönetim çok ağır davrandığı için Arsenal'in de o bölgede oyuncuya ihtiyacı olduğu için böylesine önemli transfer gerçekleştirilememiş şeklinde haberler var. Şimdi iyi niyetli, saf duygularla bu takımı destekleyen taraftar, bu tür haberleri okuduğu zaman, bu tür haberlere ister istemez itibar ediyor. Elneny dediğiniz adamın net maaş maliyeti 2,5 milyon avro, vergisini üzerine koyduğunuzda 3,7 milyon avro. Bizim net maaş bütçemiz 12 milyon avro civarında."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor