Direkler Rodallega'nın kabusu oldu

Trabzonspor'da şannsız bir gece yaşandı. Pereira sakatlandı, Rodallega direğe takıldı

Direkler Rodallega'nın kabusu oldu

Geçtiğimiz hafta Erzurumspor ile 0-0 berabere kalarak zirve yürüyüşünde yara alan Trabzonspor dün de Antalyaspor'a 2 puan kaptırdı: 1-1. Mutlak galibiyet için Akdeniz ekibinin karşısına çıkan Fırtına dün iki büyük şanssızlık birden yaşadı. Bu sezon 9 maçta 4 asist yapan ve hızlı bindirmeleri ile rakipleri bunaltan Pereira karşılaşma öncesi ısınırken sakatlandı ve kadrodan çıkarıldı. Yerine oynayan Zeki Yavru, maç eksiği nedeniyle fazlasıyla aksadı. Ardından başka bir talihsizlik daha yaşandı.

RODALLEGA 12. KEZ DİREĞE TAKILDI
Attığı 5 golle bu sezon gol yükünü sırtlayan Rodallega bir kez daha direğe takıldı. 33 yaşındaki Kolombiyalı forvetin muhteşem vuruşu direkten dışarı çıktı. Geçen haftaki Erzurum maçında da bir vuruşu direkte patlayan tecrübeli yıldızın direk şanssızlığı devam ediyor. Fırtına ile 52 maça çıkan ve fileleri 24 kez sarsan tecrübeli yıldız, son iki sezonda direkleri aşamıyor. Rodallega'nın bordo- mavili forma ile toplam 12 tane şutu direkten döndü.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler