Denswil'den flaş transfer açıklaması! Trabzonspor'da kalacak mı?

Trabzonspor'da Denswin'den transfer açıklaması geldi.

Denswil'den flaş transfer açıklaması! Trabzonspor'da kalacak mı?

Spor Toto Süper Lig'de emin adımlarla şampiyonluğa yürüyen Trabzonspor bir yandan da gelecek sezonun kadrosunu kurmak için yoğun mesai harcıyor. Bordo-mavililer sezon sonunda kiralık sözleşmesi sona erecek olan Denswil için devreye girmişti. Surinam asıllı Hollandalı futbolcunun Belçika basınına geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte detaylar... (fotomac.com.tr / DIŞ HABERLER)

Trabzonspor'a kiralık gelen ve adetra joker gibi oynayan Denswil için Trabzonspor harekete geçti.

Kiralık sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan, Bologna'daki kontratı da biteceği için serbest statüye düşecek Stefano Denswil için yönetim harekete geçiyor.

Yönetimin, 28 yaşındaki stoperle Adana Demirspor maçının ardından masaya oturacağı ifade edildi. Savunmanın jokeri hakkında teknik ekipten 'kalsın' raporu gelmişti.

BELÇİKA BASININA KONUŞTU

Bordo-mavili taraftarın da beğenisini toplayan Surinam asıllı Hollandalı futbolcu Belçika basınına açıklamalarda bulundu. İşte Denswil'in açıklamaları:

"Trabzonspor ile gerçekten tarih yazmayı dört gözle bekliyorum. Aynı duyguyu 11 yıl sonra Club Brugge'de şampiyon olarak yaşamıştım. 38 yıl sonra Trabzonspor'un ilk şampiyonluğu ile bu aşılacak."

TRANSFER SÖZLERİ

"Şu anda geleceğimi düşünmüyorum. Burada kalabilseydim, muhtemelen önümüzdeki sezon Trabzonspor ile Şampiyonlar Ligi'ni oynayabilirdim. Oynayabilmek çok güzel olurdu. yine en yüksek sahnede, ama henüz o kadar uzağı göremiyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler